Connect with us

Stiri despre telefoane

Asistentul Bard pentru telefoanele Android si IPhone

Published

on

Asistentul Bard pentru telefoanele Android si IPhone

Asistentul Bard pentru telefoanele Android si iPhone a fost prezentat in cadrul evenimentului major Google, cel din data de 4 octombrie 2023 si de unde am aflat o multime de noutati.

Google a dezvaluit recent un nou asistent personal, numit Assistant cu Bard, care promite sa revolutioneze modul in care interactionam cu tehnologia. Lansarea a avut loc in cadrul evenimentului Made by Google, iar noul asistent se bazeaza pe inteligenta artificiala generativa.

Una dintre caracteristicile cheie pe care asistentul Bard o are este capacitatea sa de a interactiona cu utilizatorii prin diverse metode: text, voce si imagini. Acest nivel de flexibilitate ar putea schimba modul in care gestionam sarcinile zilnice, de la trimiterea de e-mailuri la crearea de documente.

Advertisement

Asistentul Bard vine plin de inteligenta artificiala

Asistentul Bard pentru telefoanele Android si IPhone

Gigantul american planuieste sa integreze acest nou asistent in servicii deja existente, cum ar fi Gmail si Google Docs, cu scopul de a eficientiza activitatile cotidiene ale utilizatorilor.

Pentru cei care folosesc sistemul de operare Android, Assistant cu Bard vine cu o functie de asistenta contextuala. Aceasta functie permite asistentului sa inteleaga contextul in care este activat. De exemplu, daca ati facut o fotografie pe care doriti sa o postati pe retelele sociale, asistentul va poate ajuta sa creati o postare direct din aplicatie.

Totul se face intr-un mod care pune accent pe confidentialitate, permitand utilizatorilor sa controleze setarile de intimitate.

Advertisement

Bard este inca in faza de testare si dezvoltatorul intentioneaza sa il lanseze unui grup restrans de utilizatori pentru a colecta feedback. In lunile urmatoare, asistentul va fi disponibil pentru publicul larg, atat pe telefoanele Android, cat si pe cele iOS.

Sissie Hsiao, Vicepresedinte si Director General pentru Google Assistant si Bard, a subliniat ca Google Assistant a fost un instrument util pentru sute de milioane de oameni in ultimii sapte ani. Noua versiune vine sa adauge un strat suplimentar de functionalitate, combinand utilitatea asistentului cu puterea inteligentei artificiale generative.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des