Connect with us

Jocuri pentru telefoane si tablete android

Asphalt Overdrive Gratuit De La Gameloft

Published

on

Asphalt Overdrive Gratuit De La Gameloft

Asphalt Overdrive este inca un joc nou-nout care si-a facut aparitia zilele acestea in magazinul oficial de aplicatii android, Google Play. Asphalt Overdrive este asa cum ne-au obisnuit cei de la Gameloft un joc cu o grafica excelenta, un gameplay pe masura, si gratuit cel putin pe platforma Android.

Jocul te poarta inapoi in timp si te aduce in mijlocul anilor 80, oferindu-ti peisajele acelor vremuri dar si o serie de masini clasice cu stil unic retro cu care vei concura sau ce fac parte pur si simplu din trafic.

Advertisement

 

2

Noul Asphalt iti ofera posibilitatea de a alege intre 30 de modele de masini puternice de la Ferrari pana la Lamborghini, 7 misiuni diferite ce includ curse in care trebuie sa te feresti de obstacole, sa faci cascadorii sau sa scapi de politisti, avand posibilitatea de a te conecta online prin intermediul retelei de socializare Facebook.

Iata si un gameplay:

Advertisement

Jocul necesita minim Android 4.0 si este oferit gratuit spre descarcare (unele elemente pot fi cumparate)

Descarca Asphalt Overdrive

Advertisement

 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des