Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Descarca FIFA 15 Gratuit Pe Telefon Si Tableta

Descarca FIFA 15 Gratuit Pe Telefon Si Tableta

6
nofollow

Descarca FIFA 15 Gratuit Pe Telefon Si Tableta

Fifa 15 este un joc gratuit oferit de catre ELECTRONIC ARTS, joc ce nu mai are nevoie practic de nicio prezentare fiind probabil cel mai apreciat joc de acest gen cu toate ca mai sunt titluri precum PES sau Real Footbal ce concureaza cu el.

Lansat recent, pe 19 septembrie jocul aduce cateva imbunatatiri fata de FIFA 14 mai ales la gameplay si la grafica insa carcotasii spun ca putea fi si mai bine si ca se asteptau la mai mult.

Oricum, pentru a va juca trebuie sa aveti spatiu pe telefon/tableta liber minim 1.35 GB, un procesor destul de puternic si un GPU pe masura.

ddd Descarca FIFA 15 Gratuit Pe Telefon Si Tableta

FIFA 15 Ultimate vine cu peste 10.000 de la peste 500 de echipe licentiate plus peste 30 de ligi, stadioane reale pentru fiecare echipa in parte si iti poti creea echipa dupa bunul plac.

Descarca GRATUIT jocul de AICI.

6 COMENTARII

  1. Salut,imi merge fifa 15-jocul respectiv pe o tableta Allview Viva Q7 Life cu procesor Cortex A7 Quad-Core 1.0GHz, 7″, 1GB DDR3, 8GB, Multi-Touch, si cu Android 4.4 KitKat?

  2. @ALEX Teoretic ar trebuii sa mearga. Incercarea moarte n-are dar din cate imi amintesc eu (si eu am avut Q7 Life) aveam performante mai bune la jocuri pe Jelly Bean decat pe KitKat. Incarca daca iti merge pe KitKat si daca nu, vezi ca gasesti si JellyBean pentru Q7 Life pe site la noi. Urmezi pasii si n-are cum sa nu-ti mearga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here