Connect with us

Stiri despre telefoane

Asus Pegasus 4S prezentat oficial, telefon cu display 18:9

Published

on

Asus Pegasus 4S prezentat oficial, telefon cu display 18:9 si este primul terminal Asus ce se bucura de aceasta caracteristica. In mod cert, acesta este trendul, majoritatea telefoanelor ce vor fi lansate in 2018 vor adopta un astfel de design.

asus pegasus 4S

asus pegasus 4S

Toate companiile importante au in oferta asa ceva sau au anuntat un astfel de design, inclusiv producatorii mai mici din China, cei de la TP Link, Allview prin seria Infinity, etc.

Asus Pegasus 4S nu este un flagship, specificatiile tehnice nu sunt grozave, dar nici rele. Un display 18:9 cu rezolutie 720 x 1440 HD+ si diagonala de 5.7″, procesor MediaTek MT6750T cu 8 nuclee ce ruleaza pana la 1.5GHz si 3GB RAM plus 32GB ROM.

asus pegasus 4S

asus pegasus 4S

Va exista si o versiune mai puternica, acelasi procesor dar 4GB RAM si 64GB stocare interna.

Asus Pegasus 4S in varianta cu 3GB RAM costa 350USD, ruleaza Android 7.0 si este disponibil in doua nuante, negru sau gold.

Advertisement

Asus Pegasus 4S prezentat oficial, telefon cu display 18:9

Are un setup de tip dual camera (16MP si 8MP), acumulator cu o capacitate de 4030 mAh, senzor de amprente si jack audio. Pentru inceput, el a fost lansat in China, posibil sa fie comercializat si la nivel international.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des