Connect with us

Stiri despre telefoane

Android 13, mai mult control asupra lanternei telefonului

Published

on

Android 13 va oferi mult control asupra lanternei telefonului si trebuie sa recunoastem, nu este exact noutatea pe care voiam sa o aflam despre cea mai recenta varianta a popularului sistem de operare.

Noutatea consta in existenta a doua API-uri (Application Programming Interface), primul va oferi informații in legatura cu luminozitatea blitului LED, iar celalalt va controla luminozitatea. Prin acest mod, utilizatorul va putea regla si controla luminozitatea lanternei.

Nu este chiar ceva nou in aceasta caracteristica, la ora actuala sunt producatori care au implementat aceasta functie, Samsung este unul dintre ei. Insa, este bine ca toate telefoanele vor avea asa ceva incepand cu versiunea Android 12, asta in cazul in care interfata de utilizator instalata va permite. Posibil totusi ca nu toti producatorii sa tina cont de noua functie, ramane de vazut.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Alin

    martie 4, 2022 at 18:41

    Da ,mergea chestia asta inca de la android 11, daca nu chiar 10 pe samsung

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des