baterie

Asa vrea Xiaomi sa atraga clienti pentru telefoane

Asa vrea Xiaomi sa atraga clienti pentru telefoane
Last updated:

Asa vrea Xiaomi sa atraga clienti pentru telefoane si va incepe sa ofere nu mai putin de 4 ani de actualizari majore pentru sistemul de operare Android. Teoretic, asta ar insemna ca sunt la egalitate cu Samsung la acest capitol, dar nu si cu gigantul Google, aceasta anuntand 7 ani de update-uri pentru noua generatie de Pixel 8.

Acum, nu stiu cine pastreaza un telefon de acest gen pe o perioada atat de indelungata, 4 ani de zile inseamna ceva. Dar cine site, terminalul poate deveni unul secundar sau poate ajunge la un alt membru al familiei si in acest mod sa aiba o durata de viata mai ridicata.

Actualizari peste actualizari si mereu cea mai noua varianta de Android, este una dintre principalele doleante ale posesorilor de telefoane ce ruleaza acest sistem de operare. Si producatorii nu au ce sa faca, trebuie sa-i asculte. Mai ales ca acum, in 2023, concurenta este una fantastica, pentru toate segmentele si toate categoriile de pret.

Asa vrea Xiaomi sa atraga clienti pentru telefoane

Deci, noile Xiaomi 13T si Xiaomi 13T PRO vor primi actualizari de securitate pana in 2028 si vor ajunge sa ruleze Android 17! Asta inseamna 4 ani de update-uri majore, producatorul promite 5 ani pentru cele legate de securitate, pana in anul 2028!

Asa vrea Xiaomi sa atraga clienti pentru telefoane

Cred ca ar putea fi o strategie pe care sa o urmeze si alte companii, existand astfel posibilitatea sa genereze vanzari mai mari. Putem pune si altfel problema. Nu vreau sa spun ca nu se vor tine de cuvant, exclus asa ceva.

Dar conteaza mult de tot si cat de repede vor primi aceste actualizari majore si cat de bine vor fi ele optimizate si puse la punct. Nu stim cum va arata Android 17 sau 18, imi imaginez totusi ca vor fi caracteristici si functii pe care probabil nici nu ni le imaginam in acest moment.

Xiaomi (si nu numai) trebuie sa se asigure ca hardware-ul actual, cel pe care ruleaza telefoanele, va putea fi in stare sa sustina aceste functii noi, optimizari, etc.

Nu cred ca ar fi ok sa ne trimita o versiune noua, dar sa nu fim multumiti de ea sau mai rau, sa ne oblige oarecum sa facem o achizitie noua! In orice caz, de salutat aceasta initiativa.

Citeste acum si:

Daca il astepti pe S24 probabil vei fi dezamagit sau uimit

sursa