ASUS ZenFone Max a fost lansat la inceputul lui 2016, asta dupa ce compania il anuntase cu cateva luni in urma. Desi numele sau ne induce oarecum in eroare si ne gandim la o diagonala a ecranului mare, lucrurile nu stau chiar asa. Desi vorbim despre o diagonala generoasa, 5.5″ nu inseamna tocmai MAX si cred ca producatorul s-a gandit la capacitatea bateriei atunci cand a dat nume acestui smartphone.

Este un telefon cu specificatii tehnice bune, nu stralucite dar ok, bateria impresioneaza prin cei 5000 mAh ai sai, insa nu prea am gasit informatii legate de capacitatea de incarcare rapida, posibil sa nu posede asa ceva, insa vestea buna este ca il putem folosi ca acumulator extern. 

P_setting_fff_1_90_end_600 ASUS ZenFone Max un 4G decent, baterie mare si cu pret bun!

Iata si tabelul cu specificatii tehnice, destul de bune asa cum aminteam ceva mai sus:

CITESTE SI:  Samsung Galaxy A6+ devine oficial, specificatii bune si pret ok

[komper pid=141 category=1]

Desigur ca ASUS ZenFone Max nu este telefonul perfect, avem si plusuri si minusuri, in caz ca nu le-ati observat pana acum, am sa sintetizez eu repede. Ca minusuri as mentiona greutatea destul de ridicata, grosimea cam exagerata si cam atat in mare.

y ASUS ZenFone Max un 4G decent, baterie mare si cu pret bun!

La plusuri as aminti fara indoiala faptul ca avem la dispozitie un acumulator generos, protectie a ecranului de ultima generatie, partea de design destul de placuta (desi nu inteleg rostul zonei destul de late de sun butoanele de meniu) laser autofocus pentru camera si nu in ultimul rand, pretul bun pentru aceste specificatii tehnice si tinand cont ca este totusi un telefon ASUS!

ASUS ZenFone Max un 4G decent, baterie mare si cu pret bun!

7 COMMENTS

  1. Apropo…Te-am întrebat mai de mult despre telefonu ăsta!
    Mă bucur mult că i-ai făcut review!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree