baterie

Mi Band 7 cu NFC apare in Romania, creste si pretul

Mi Band 7 cu NFC apare in Romania, creste si pretul

Mi Band 7 cu NFC apare in Romania, creste si pretul produsului care deja se afla in stocurile celor de la Dualstore. Acest gadget a fost lansat global acum cateva zile si magazinul mentionat anterior nu mai este singurul care vinde acum versiunea fara NFC.

Pentru modelul de baza, pretul este mai mic la quickmobile.ro, acestia il vand la 279 lei. Daca vreti varianta cu conectivitate NFC, trebuie sa platiti ceva mai mult, adica 389 lei, atat costa la dualstore.ro. Aflam ca este versiunea de Asia cu limba engleza.

Mi band 7 nfc pret

Probabil ca suporta platile si in Romania, insa nu pot garanta cu certitudine daca este asa. Pentru a plati cu o bratara smart, trebuie ca aceasta sa fie asociata cu telefonul si cardul setat in Google Pay sau in aplicatiile bancare pe care le foloseste utilizatorul.

Mi Band 7 cu NFC apare in Romania, creste si pretul

Cei de la dualstore.ro au in oferta si bratari din silicon la pretul de 39 lei, sunt disponibile o multime de culori. Cine vrea si o folie de protectie pentru Xiaomi Mi Band 7 NFC, mai scoate din portofel inca 19 lei. Alte diferente nu par a fi intre cele doua versiuni.

aplicatia Mi Fitness

Acelasi display mare si luminos cu o diagonala de 1.62 inch si tehnologie AMOLED, suport pentru peste 100 moduri de afisare (teme), mai mult de 120 moduri sport, rezistenta la apa, asistent personal, monitorizarea ciclului menstrual, citirea anumitor date legate de sanatate (inclusiv SpO2), incarcare magnetica, etc. Aplicatia pe care trebuie sa o descarcati pe telefon se numeste Mi Fitness.