Connect with us

Stiri despre telefoane

Atentie de unde va cumparati roviniete online, sunt platforme neautorizate

Published

on

Atentie de unde va cumparati roviniete online, sunt platforme neautorizate care va pot pacali si chiar exista un site ce pretinde in plus suma de 5.90 euro, o numesc ca fiind o “taxa de serviciu”. Aceasta taxa se adauga pretului normal al taxei de drum ce poate fi platita online, si chiar este recomandat sa se plateasca in acest mod.

Numai ca, nu toate platformele sunt autorizate si exista unele care vor sa castige mai mult. Recent, Compania Naţionala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avertizat cu privire la existenta unui site web ce permite plata rovinietei, dar care nu este autorizat. Acest portal practica preturi mult mai mari in comparatie cu cele normale.

Ar fi vorba despre www.digitale-vignette-online.ro, aceasta platforma percepe costuri suplimentare pentru achiziția rovinietei, de aproape 200% fata de portalurile web autorizate de catre cei de la CNAIR. Ce mai sigura metoda online este chiar portalul CNAIR, www.erovinieta.ro, acolo poate fi platita si taxa de pod sau verificata valabilitatea taxei de drum.

Advertisement

Preturi taxa de drum / autoturisme

  • 1 zi – (nu poate fi achizitionata pentru aceasta categorie)
  • 7 zile – 3 euro
  • 30 de zile – 7 euro
  • 90 de zile – 13 euro
  • 12 luni – 28 euro

Tarife oficiale:

 

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des