Acasă Stiri despre telefoane

Netflix introduce Spatial Audio pentru o experienta surround excelenta

0

Netflix introduce Spatial Audio pentru o experienta surround excelenta, aceasta caracteristica este prezenta pe toate dispozitivele si ar trebui ar trebui sa ne ofere un sunet mai captivant, în special atunci cand un client al serviciului de streaming utilizeaza castile sau un sistem audio mai performant.

Chiar si abonatii care au un dispozitiv care nu exceleaza pe partea audio se pot bucura de Spatial Audio, nu conteaza nici tipul de abonament pe care-l au. Inca nu se stie daca toate regiunile in care Netflix este prezent suporta aceasta noua experienta audio, dar clientii ar trebui sa actualizeze aplicatia si in bara de cautare sa tasteze “spatial audio”. Titlurile disponibile ar trebui sa apara si in general, sunt productiile originale Netflix.

spatial audio

Anuntul a fost facut pe site-ul oficial si suna cam asa:

“Spatial Audio Netflix ajuta la aducerea experienței cinematografice a sunetului captivant în orice sistem stereo, indiferent de dispozitivul pe care il utilizați pentru a viziona continutul. Aceasta combinație magica intre imagine și sunet va aduce spectatorii mai aproape de poveste și suntem incantati sa adaugam aceasta caracteristica langa alte functii pe care le acceptam, cum ar fi 4K, HDR, Dolby Atmos și modul Netflix Calibrat”.

Netflix utilizeaza tehnologia Sennheiser AMBEO pentru a imbunatati sunetul stereo cu o experiența surround ce este compatibila cu toate dispozitivele, toate planurile de streaming și nu necesita difuzoare speciale sau echipamente de tip home theater. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.