Acasă Stiri Android Si Noutati Atentie La Teapa De Black Friday

Atentie La Teapa De Black Friday

1
nofollow

Atentie La Teapa De Black Friday

Desigur ca la o prima vedere unele oferte ti se par de nerefuzat si parca sttriga la tine sa apesi butonul “adauga in cos”. Si poate o faci atunci cand vezi ca produsul respectiv are o reducere de nu mai putin de 1000 de lei.

O cumperi convins ca ai economisit o gramada de bani si ai facut cea mai buna afacere de Black Friday anul acesta !

Dar cat iti ia sa verfici daca oferta este reala si cu adevarat ai o reducere de 1000 de lei sau chiar mai bine.

Mie mi-a luat 2 minute sa constat ca una dintre cele mai mari reduceri de Black Friday de la Altex ce se desfasoara zilele acestea nu e chiar cea mai mare sau chiar nu e deloc reducere !

Am mai vorbit despre acest subiect si ieri dar nu ma pot abtine sa nu remarc artificiile ieftine folosite de unii comercianti. Mai grav este ca nimeni nu intervine si nimeni nu face nimic.

Astazi, am luat la puricat oferta de la Altex pentru tableta Samsung Galaxy Note Pro 12.2 P9000 o tableta ce are reducere zilele acestea de 1100 de lei ! De altfel, stocul este epuizat. Pretul initial este de 3099 lei iar cel de Black Friday 1999 lei.

Dar cat de adevarata este aceasta economie de 11oo de lei ? NU este adevarata si veti vedea de ce.

0988907035602u9fhqof32 Atentie La Teapa De Black Friday

Am cautat fix acelasi model Samsung Galaxy Note Pro 12.2 P9000 la alte magazine si am gasit-o la preturi de 2000 de lei la magazine de incredere precum Marketonline, Sigmanet, Evomag, etc. La eMag tableta costa 2499 lei. Retineti ca niciun magazin din cele enumerate mai devreme nu are in desfasurare o alta campanie!

art6e48uhgbkjtik,pu Atentie La Teapa De Black Friday

Intrebarea mea ar fi de unde a scos Altex pretul de 3099 lei ?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here