Connect with us

Stiri despre telefoane

Daca aveti fisiere pe Zippyshare ar trebui sa le scoateti, site-ul se inchide

Published

on

Candva, Zippyshare era cel mai accesat site care punea la dispozitia utilizatorilor servicii de filehosting. In prezent, ramane o platforma destul de accesata, numai ca a fost detronata de servicii mai moderne si mai sigure. Volumul de trafic a scazut foarte mult in prezent si pentru servicii de upload sau download gratuite, utilizatorii aleg alte modalitati.

Daca mai folositi acest serviciu, mai aveti la dispozitie aproximativ 2 saptamani pentru a va descarca fisierele stocate. Motivul este simplu, aceasta platforma se va inchide deoarece traficul a scazut mult si afacerea nu mai este profitabila pentru cei din spatele ei.

Ce spun proprietarii domeniului Zippyshare

Daca aveti fisiere pe Zippyshare ar trebui sa le scoateti, site-ul se inchide

Hei oameni buni, decis să închidem proiectul la sfârșitul lunii. Vă rugăm să faceți copii de siguranță ale fișierelor dvs. importante, aveți aproximativ două săptămâni pentru a face acest lucru. Până atunci, site-ul va funcționa fără nicio modificare. Există mai multe motive pentru închidere:

Advertisement

– Din 2006 suntem pe piață într-o formă neschimbată, adică ca găzduire de fișiere finanțată de anunțuri/gratuit. Cu toate acestea, ați vizitat din ce în ce mai puțin de-a lungul anilor, deoarece formula probabil foarte simplă a serviciilor pe care le oferim se epuizează încetul cu încetul. Presupun că toate companiile concurente de servicii de stocare a fișierelor de pe piață arată mai bine, oferă performanțe mai bune și mai multe funcții. Nimeni nu mai are nevoie de un dinozaur ca noi.

– Tot felul de sisteme de adblock, fie că sunt încorporate în browser, ca suplimente sau sub formă de servicii DNS. Sigur, le folosim cu toții, dar ele iau orice control pe care proprietarul site-ului il are. Până la urmă ajungem în punctul în care începe un cerc vicios, pentru a plăti infrastructura serverului ești obligat să plasezi tot mai multe reclame, apoi utilizatorii instaleaza din ce în ce mai multe aplicatii de adblock.

– Creșterea prețurilor la energie electrică. În ultimul an, prețurile la energie electrică au crescut de 2,5 ori, ceea ce, cu un număr mare de servere inseamna o creștere semnificativă a costurilor pe care nu avem cum sa o suportam.

Advertisement

Există încă o grămadă de motive mai mici, dar am putea scrie o carte despre asta și, probabil, nimeni nu ar vrea să o citească. Pentru a rezuma, nu ne mai putem permite să întreținem site-ul. Vă mulțumim că ați fost alături de noi de-a lungul anilor. Ne vedem în adâncul internetului.

 

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des