Acasă Stiri Android Si Noutati Aflam despre un telefon cu camera de 256MP!

Aflam despre un telefon cu camera de 256MP!

0

Aflam despre un telefon cu camera de 256MP!

La inceput de 2020, aflam si despre un telefon ce ar urma sa aiba camera foto de 256MP. Nu trebuie sa fim super entuziasmati, mai multi MP, nu inseamna neaparat poze de o calitate incredibila.

Pe de alta parte, de la o asemenea rezolutie, ne putem astepta la detalii mai bune si eventual, la o mai buna editare ulterioara. Asa cum acum cativa ani ni se parea aproape imposibil sa discutam despre o camera de peste 100 MP si mai ales integrata intr-un telefon mobil.

Insa, anul 2019, ne-a adus si asa ceva. Xiaomi Mi Note 10, un telefon cu senzor principal de 108MP. Pe reteaua de socializare Weibo, au aparut mai multe imagini ce par a sustine teoria unui senzor de 256MP.

Putem observa o aplicatie de camera cu o setare de “256MP ultra-clear”, dar nimic despre misteriosul telefon ce ar rula aceasta aplicatie. Ar putea fi vorba despre un Xiaomi, Oppo sau Vivo?

Nu ramane decat sa asteptam si sa vedem despre ce poate fi vorba. Daca un telefon cu o astfel de camera va aparea anul acesta, cu siguranta ca vor afla noi detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here