Connect with us

Stiri despre telefoane

Aflam despre un telefon cu camera de 256MP!

Published

on

Aflam despre un telefon cu camera de 256MP! – La inceput de 2020, aflam si despre un telefon ce ar urma sa aiba camera foto de 256MP. Nu trebuie sa fim super entuziasmati, mai multi MP, nu inseamna neaparat poze de o calitate incredibila.

Pe de alta parte, de la o asemenea rezolutie, ne putem astepta la detalii mai bune si eventual, la o mai buna editare ulterioara. Asa cum acum cativa ani ni se parea aproape imposibil sa discutam despre o camera de peste 100 MP si mai ales integrata intr-un telefon mobil.

Insa, anul 2019, ne-a adus si asa ceva. Xiaomi Mi Note 10, un telefon cu senzor principal de 108MP. Pe reteaua de socializare Weibo, au aparut mai multe imagini ce par a sustine teoria unui senzor de 256MP.

Advertisement

Putem observa o aplicatie de camera cu o setare de “256MP ultra-clear”, dar nimic despre misteriosul telefon ce ar rula aceasta aplicatie. Ar putea fi vorba despre un Xiaomi, Oppo sau Vivo?

Aflam despre un telefon cu camera de 256MP!

Nu ramane decat sa asteptam si sa vedem despre ce poate fi vorba. Daca un telefon cu o astfel de camera va aparea anul acesta, cu siguranta ca vor afla noi detalii.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des