Acasă Review gadget Atentie, SJ4000 vanduta in Romania nu este de fapt un SJCAM…

Atentie, SJ4000 vanduta in Romania nu este de fapt un SJCAM…

2
nofollow

Atentie, SJ4000 vanduta in Romania nu este de fapt un SJCAM…si fac aceasta precizare deoarece ma uitam putin prin oferta celor de la E-Boda, acolo am gasit modelul SJ4000 la un pret super bun, adica 149 lei si cred ca exista o confuzie aici, confuzie pe care sper sa o lamuresc in cele ce urmeaza.

Desi pe site la E-Boda nu se specifica nicaieri ca este vorba de SJCAM, denumirea produsului este totusi SJ4000, fix la fel cu originalul de la SJCAM, SJ4000 si lista poate continua cu 5000 sau cu alte modele ce se vand la noi cu preturi mult mai mici si fata de China! Nu cunosc importatorul acestor camere la noi in tara si nici nu sutin ca cei de la E-Boda ar fi sau ca vand clone.

Pana la urma, si camerele produse de SJCAM sunt clone si cu siguranta ele nu ar fi existat daca celebrul GoPro nu aparea pe piata cum cativa ani. Totusi, modelele de la SJCAM se pot compara la calitatea filmarii cu un GoPro si nu o spun numai eu.

Desigur ca suna tentant sa dai numai 99 lei pe o camera de la E-Boda, insa nu cred ca suna tentant cand vom vedea si calitatea inregistrarilor video, tot la ei am vazut si modelul SJ5000W sau chiar SJ6000W, nicuna nu este insa branduita si acest SJ cu siguranta ca naste confuzii. Haideti sa vedem cum arata un SJ4000 original si cum arata cel vandut la noi in tara sub aceeasi denumire, ma refer strict la design cu toate ca si specificatiile tehnice sunt mult diferite:

rfdcsa

erfvqwdse

erwdd

Se vede “de la o posta” diferenta de calitate intre cele doua modele de mai sus si este interesant ca pe carcasa modelului mai ieftin nu apare sigla companiei. Am tinut sa fac acest articol deoarece am pus mana si eu pe un original de la SJCAM si cautam ofertele de pret de la noi din tara, astfel am dat peste aceste modele de la E-Boda din oferta si am fost putin confuz.

Deci, originalul este mai scump dar nu se poate compara din punct de vedere estetic sau al specificatiilor cu unele dintre modelele de SJ disponibile si pe la noi prin tara la un pret tentant. Sau inca o ocazie de a-i aduce in prim plan pe cei de la camfere.com, ei mi-au trimis acest SJ4000 cu WiFi si oferta este AICI. Articolul de unboxing este si el aici.

2 COMENTARII

  1. Buna seara, Am o camera e-boda sj5000w care nu emite semnal wi0fi si nici nu se inchide mesajul wi-fi cand apas pe start 3 secunde. In fine, a patit ceva la soft , probabil. ce sa fac? Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here