Acasă Stiri Android Si Noutati UMi London primeste iarasi un update ROM via OTA

UMi London primeste iarasi un update ROM via OTA

2
nofollow

UMi London primeste iarasi un update ROM via OTA si este al doilea update ce vine in acest mod pe acest telefon, asta cel putin de cand il am eu si sta aruncat prin sertare. Desi il mai folosesc ocazional si cam o data la cateva zile, acest update a sosit astazi, vad ca este lansat la sfarsitul lunii august 2016 si inlocuieste versiunea precedenta ce data din luna iulie.

Nu ma astept la cine stie ce modificari sau imbunatatiri, acest update are practic in jur de 30 MB si conform celor de la UMi ar aduce totusi imbunatariri la nivel de stabilitate si repara din problemele anterioare si semnalate de utilizatori. O problema am constatat-o si eu astazi cand am vrut sa pun telefonul la incarcat…

screenshot_20161018-175120

Desi acumulatorul mai avea 1% energie, in momentul in care l-am conectat la charger a ajuns la 61% si asta in cateva secunde, un super, super fast charge…Desigur ca este numai un bug si sper ca acest update sa rezolve si aceasta problema.

Vedem in captura de mai jos cum se schimba datele despre versiunea baseband, kernel si build number.

screenshot_20161018-183015

Citeste si despre noul UMi Diamond!

UMi London este unul dintre cele mai accesibile telefoane ale companiei lansate in 2016, cred ca este cel mai ieftin pana la urma, el vine totusi cu 1GB RAM, 8GB stocare si procesor quadcore, compania sustine ca are un display HD cu Gorilla Glass 3 fabricat chiar de gigantul SHARP.

Pentru a vedea daca ati primit o actualizare pe acest UMi London sau pe alt telefon cu Android, intrati in meniu – setari – despre telefon si cautati actualizari wireless, dupa actualizare telefonul va reporni cam in 15 minute timp in care va instala si optimiza aceasta actualizare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here