Au aparut carcase si huse pentru Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus – La vremea aparitiei lui Galaxy S6 si S6 Edge  imi amintesc ca am scris un articol in care aratam carcasele acelor telefoane chiar inainte de lansarea lor. Acele accesorii aparusera in cadrul magazinelor online din China si imaginile au fost reale si ne-au ajutat sa ne facem o idee de ansamblu asupra acelor modele de telefoane.

wre Au aparut carcase si huse pentru Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus

Acelasi lucru se intampla zilele acestea si cu Galaxy Note 5 sau Galaxy S6 Edge Plus, gsmarena.com publicand cateva imagini ce infatiseaza carcase pentru aceste modele de telefoane si iata ca ne putem face o idee despre cum vor arata aceste doua modele de telefoane mobile care alaturi de OnePlus Two vor fi atractia perioadei urmatoare in materie de telefoane mobile. Si spun asta deoarece cam aceste modele  ar mai fi de lansat anul acesta, modele ce cu siguranta se vor bate la capitolul de cel mai bun telefon al anului 2015. Desigur ca nu trebuie uitat nici modelul iPhone 6S ce probabil va sosi si el in aceasta toamna.

12 Au aparut carcase si huse pentru Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus

Samsung S6 Edge Plus

15 Au aparut carcase si huse pentru Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus

Nu exista inca o data sigura de lansare pentru aceste noi telefoane, insa se zvoneste ca modelul Galaxy S6 Edge Plus va fi dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 808, iar Note 5 un Exynos 7422 si o baterie cu o capacitate uriasa, 4000 mAh.

Au aparut carcase si huse pentru Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree