Connect with us

Stiri despre telefoane

eMag organizează Black Friday pe 12 noiembrie 2021

Published

on

eMag organizează Black Friday pe 12 noiembrie 2021 – Este singurul mare magazin din Romania ce organizeaza acest eveniment o singura zi pe an, trebuie macar pentru atat sa-i apreciem. In rest, povestea o stim si am discutat despre acest subiect in fiecare an.

V-am aratat cum sunt calculate reducerile, de unde taie si ca nu intotdeauna este totul roz si frumos. Deci, ca in fiecare an, eMag organizeaza acest eveniment cam pe la mijlocul lunii noiembrie si nu la final, asa cum ar fi normal. Probabil ca nu vor sa se “loveasca” de 1 decembrie, data la care mai mereu au avut alte campanii si mai ciupesc si de acolo ceva.

Ma astept ca alte magazine (mai mari) sa inceapa in curand cu Black Friday, sa o tina asa (mai multe saptamani) in mai multe valuri. Distractia aici ar fi, abia astept sa vad catalogul Flanco sau Altex si sa compar preturile reduse cu cele pe care le-au practicat in trecut.

Advertisement

Si anul acesta ma voi duce intr-un magazin fizic, voi lua un pliant Flanco si voi cauta sa vad daca acele procente reduse sunt chiar atat de reduse. Asa am facut si anul trecut si a fost destul de interesant. Am urmarit tot anul preturile la televizoare si in special la cele mai populare, adica cu preturi de pana in 2000 de lei. Aici va fi o bataie mai mare.

Revenind la eMag, acestia ne spun ca anul trecut (in ziua de BF) au avut 12.4 milioane de vizite pe site, iar numai in primul minut au fost comandate 8.260 de produse. Asteptam sa vedem ce oferte vor fi “locomotiva”. Adica telefoane la 200 de lei sau televizoare la 400 sau 500 de lei. Desigur, stoc minim, acestea sunt momeli. De nervi ca nu le-ai apucat si tot este Black Friday 2021, tot trebuie sa iti cumperi ceva 😉 si uite asa, ai lasat banii.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
5 Comments

5 Comments

 1. Gheo

  octombrie 14, 2021 at 15:14

  Ar fi bine daca protectia consumatorilor ar avea lege cu obligativitatea prezentarii reducerilor la ultima lună și nu la prețul de acum vreo 10 luni, când a intrat produsul in magazin. Valabil și la edituri care vând cărți tipărite acum 6 ani la preț de tipăritură noua. Cum sa ceri sa zicem 60 de lei pe o carte care a zăcut 5 ani in depozit?

 2. Horo

  octombrie 14, 2021 at 23:59

  Si cum ar mai câștiga vanzatorul? Pretul standard de la raft e aproape pretul care este platit de vânzător pe produs. Daca tie iti baga reducere la ultima reducere de pret el ce mai câștiga? Dar ca orice român adevărat sa fie cat se poate de ieftin, daca nu chiar gratuit. Sa stii de la mine, reducere la reducere nu se aplica niciodată.

 3. Gheo

  octombrie 16, 2021 at 09:43

  @horo, vorbim de escrocherii, reducere nemaipomenita, telefon redus la 650 de la 2200. Care 2200 a fost prețul zilei in martie 2020, nu ieri. Nu acum 3 săptămâni sau 5 luni.

 4. Gheo

  octombrie 16, 2021 at 09:45

  Astfel, orice comerciant care anunţă o reducere de preţ trebuie să o raporteze la preţul de referinţă practicat în acelaşi spaţiu de vânzare pentru produse identice. Preţul redus trebuie să fie inferior preţului de referinţă. Preţul de referinţă reprezintă cel mai scăzut preţ practicat în acelaşi spaţiu de vânzare în perioada ultimelor 30 de zile, înainte de dată aplicării preţului redus. Pentru siguranţă cumpărăturilor din perioada ofertelor de Black Friday citiţi cu atenţie caracteristicile produsului şi verificăţi dacă acesta corespunde cu adevărat dorinţelor şi nevoilor dvs”, recomandă ANPC.

 5. Andrei

  octombrie 16, 2021 at 19:36

  Eu am cumparat un samsung s21 cu 2999 ron de la Altex in luna aprilie ,sunt absolut convins ca nici de mama reducerilor n o sa scada sub acest pret la niciun magazin din Romania . O sa avem o mare surpriza ,preturile vor fi la fel ca in luna septembrie si la altele chiar mai scumpe motivul ; scumpirea si lipsa cipurilor peste tot in lume si nu in ultimul rand criza energie care in viitorul apropiat se vor scumpi toate exagerat de mult.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des