baterie

eMag organizează Black Friday pe 12 noiembrie 2021

eMag organizează Black Friday pe 12 noiembrie 2021

eMag organizează Black Friday pe 12 noiembrie 2021 – Este singurul mare magazin din Romania ce organizeaza acest eveniment o singura zi pe an, trebuie macar pentru atat sa-i apreciem. In rest, povestea o stim si am discutat despre acest subiect in fiecare an.

V-am aratat cum sunt calculate reducerile, de unde taie si ca nu intotdeauna este totul roz si frumos. Deci, ca in fiecare an, eMag organizeaza acest eveniment cam pe la mijlocul lunii noiembrie si nu la final, asa cum ar fi normal. Probabil ca nu vor sa se “loveasca” de 1 decembrie, data la care mai mereu au avut alte campanii si mai ciupesc si de acolo ceva.

Ma astept ca alte magazine (mai mari) sa inceapa in curand cu Black Friday, sa o tina asa (mai multe saptamani) in mai multe valuri. Distractia aici ar fi, abia astept sa vad catalogul Flanco sau Altex si sa compar preturile reduse cu cele pe care le-au practicat in trecut.

eMag organizează Black Friday pe 12 noiembrie 2021

Si anul acesta ma voi duce intr-un magazin fizic, voi lua un pliant Flanco si voi cauta sa vad daca acele procente reduse sunt chiar atat de reduse. Asa am facut si anul trecut si a fost destul de interesant. Am urmarit tot anul preturile la televizoare si in special la cele mai populare, adica cu preturi de pana in 2000 de lei. Aici va fi o bataie mai mare.

Revenind la eMag, acestia ne spun ca anul trecut (in ziua de BF) au avut 12.4 milioane de vizite pe site, iar numai in primul minut au fost comandate 8.260 de produse. Asteptam sa vedem ce oferte vor fi “locomotiva”. Adica telefoane la 200 de lei sau televizoare la 400 sau 500 de lei. Desigur, stoc minim, acestea sunt momeli. De nervi ca nu le-ai apucat si tot este Black Friday 2021, tot trebuie sa iti cumperi ceva 😉 si uite asa, ai lasat banii.