Acasă Stiri Android Si Noutati Primul telefon din lume cu 18GB RAM va putea fi lansat in...

Primul telefon din lume cu 18GB RAM va putea fi lansat in curand

0

Primul telefon din lume cu 18GB RAM va putea fi lansat in curand si este vorba despre ASUS ROG Phone 5, lansarea acestui model este programata in data de 10 martie 2021. Aceasta va fi cea mai scumpa versiune a noului telefon de gaming.

Daca ne intoarce putin in trecut, ne aducem aminte de Asus ROG Phone 3, cel ce ce era dezvaluit si intr-o versiune cu 16GB RAM. Desigur, poate este numai un mic truc de marketing din partea celor de la Asus, nu cred ca in acest moment este necesara o asemenea cantitate de memorie RAM.

Dar daca procesorul suporta, de ce nu? Numai acest amanunt va atrage publicatiile si fanii din intreaga lume, reclama gratuita vine de la sine. Nu stiu ce aplicatie sau ce joc necesita 18GB RAM, vorbim totusi despre un telefon mobil.

Este posibil sa ruleze ceva special sau Asus sa-l faca sa fie compatibil cu anumite aplicatii destinate sistemului de operare Windows, randare video performanta, etc. Slabe sanse sa se intample asta, dar vom vedea in curand ce mistere ascunde.

Cert este ca informatia apare in testul Geekbench, acolo vedem o mica parte din specificatiile tehnice si modelul ASUS_I005DB apare si cu o asemenea dotare. Aceasta varianta ar fi cea mai scumpa si cea mai performanta, ne asteptam la un model mai “slab”, acesta urmand sa aiba 12GB RAM.

Deja stim ca va avea integrat un procesor Qualcomm Snapdragon 888 si va rula Android 11. Conectivitate 5G, acumulator cu incarcare ultra rapida si o capacitate de 6000 mAh, plus display AMOLED cu o diagonala de 6.78″ si alte dotari pe care le vom afla in cateva zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here