Acasă Stiri despre telefoane Automatizeaza-ti telefonul nerootat, cu IF by IFTTT

Automatizeaza-ti telefonul nerootat, cu IF by IFTTT

2

Am mai vorbit despre automatizarea telefonului in acest articol, doar ca acolo aveam nevoie de un telefon rootat. Ei bine se pare ca avem o aplicatie pe care ne putem baza chiar daca nu vrem sa ne rootam telefonul.
IF by IFTTT este o aplicatie gratuita, disponibila in Google Play care poate da viata telefonului, prin stabilirea unor “retete” de tipul Daca x atunci y, de exemplu
“Daca sunt noutati din NBA trimite un email la….”
.

asfadsf
In aceasta “reteta” sunt 2 factori declansatorul – daca sunt noutati din NBA ,  si actiunea – trimite un e-mail la…. Desigur, puteti face o multime de “retete” personalizate nevoilor individuale. Aveti la dispozitie “canale”, ce reprezinta aplicatiile si contin o lista cu declansatoarele suportate. Accesul aplicatiei este limitat in cadrul sistemului deoarece nu are acces root, dar si asa avem destule functii folositoare din care putem alege. Aplicatia dispune de acces la Locatie, SMS, apeluri, notificatii si fotografii, toate acestea se pot introduce in “retete”. Pentru a folosi IF trebuie sa va faceti un cont IFTTT, e foarte simplu si astfel puteti controla aplicatia si prin intermediul PC prin website-ul IFTTT. Nu are o interfata greu de inteles, e foarte simplu sa navigam prin aplicatie si sa adaugam/stergem “retete”.

descărcare
Puteti sa cautati “retete” gata facute, pe care doar sa le activati, ceea ce va scapa de a face voi insiva una. Acestea sunt organizate in categorii, ce va fac cautarea mai usoara.

IFTTT-browser-recepie
Cred ca este inca o aplicatie foarte interesanta, ce nu necesita acces root. Ce parere aveti?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.