Connect with us
--------

Aplicatii telefoane Android

Snapseed – un editor foto foarte bun si gratuit pentru Android

Published

on

Snapseed este o aplicatie a celor de la Google, disponibila gratuit in Google Play, prin intermediul careia puteti edita fotografii prin taiere, corectare, modificare saturatie, contrast, luminozitate, adaugare de filtre etc.
Are foarte multe functii cu care va puteti juca, rezultand o imagine cu siguranta nemaivazuta.
Dupa instalarea aplicatiei, o deschidem si din prima aplicatia ne cere sa alegem o imagine.

Screenshot_2016-01-08-18-41-31
Dupa ce alegem imaginea pe care dorim sa o editam apasam pe creionul din josul ecranului, avem la dispozitie mai multe unelte si filtre de editare, dispuse in categorii.

descărcare
Alegem o categorie si pentru a aplica efectele va trebui sa ne folosim de swipe, cu un swipe de sus-jos sau invers modificam efectul pe care vrem sa-l aplicam, iar cu swipe stanga-dreapta si invers, modificam intensitatea efectului.

descărcare (1)
Putem modifica contrastele si luminozitatea, mari sau micsora saturatia, putem pronunta umbrele sau putem evidentia zonele luminoase. Putem taia fotografia, o putem blura, putem selecta o parte din imagine, putem “repara” mici defecte si multe altele, toate acestea sunt disponibile in categoriile din meniul principal. Putem sa adaugam si diferite filtre, care sa ne faca imaginea sa para veche, retro, alb-negru si multe altele, efectele fiind si ele suficient de multe incat sa creezi o imagine noua de fiecare data.

descărcare (2)Dupa ce ati terminat de editat fotografia, vom apasa semnul “bifat” din coltul din jos al ecranului, aici putem vedea fotografia in varianta finala, dar o putem vedea si in diferitele etape ale editarii, dupa ce am facut in fiecare pas, prin apasarea ferestrelor suprapuse din coltul ecranului. Apasand pe denimirea unui efect din lista, va aparea fotografia corespunzatoare momentului in care ati aplicat acel efect. Putem salva fotografia prin apasarea butonului SALVEAZA, o sa trebuiasca sa asteptam cateva secunde apoi vom fi notificati daca salvarea a avut succes.

descărcare (3)
 Ca o comparatie, uitati aici imaginea inainte si dupa ce am editat-o, eu nu am facut editari de stil ci doar sa va arat diferitele efecte, imaginile pot arata exceptional daca faceti combinatiile potrivite 😉

descărcare (4)
Este cu siguranta unul dintre cele mai bune editoare foto disponibile pentru platforma Android, si il recomand cu caldura datorita multitudinii de lucruri pe care le poate face fotografiilor voastre.
Aplicatia se poate descarca de aici.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Liviu

    ianuarie 9, 2016 at 22:12

    Chiar imi este utila! O sa ma joc putin cu ea pana ma apuc sa o folosesc in mod eficient.

  2. Barna Robert

    martie 9, 2016 at 15:40

    WoW . Eu foloseam pana acum Pixlr , dar o sa trec pe aceasta aplicatie 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: