Connect with us

Stiri despre telefoane

Frigiderul Allview, cat costa si ce face acest dispozitiv inteligent

Published

on

Daca acum un an de zile discutam despre televizoare sau telefoane Allview, iata ca avenit momentul sa aflam si despre un frigider sub acest brand! Chiar daca pare usor neobisnuit si cand ne gandim la Allview avem in minte alt gen de produs, aceasta companie s-a schimbat putin strategia.

La finalul anului trecut, lansau un autoturism electric. In vara acestui an scriam despre panouri solare si acum, in toamna, aflam despre frigiderul Allview! Dar nu este un simplu frigider, este unul inteligent.

“Descoperă frigiderul care știe ce alimente ai în el. Dar nu doar atât! Fiind interconectat cu dispozitive hardware inteligente și cu unicul asistent de nutriție ce oferă soluții pentru deficiențele de vitamine și minerale din alimentație”.

Advertisement

Frigiderul Allview, cat costa si ce face acest dispozitiv inteligent

Acest dispozitiv iti sugereaza zilnic cateva retete bazate pe ingredientele de care dispui, dar care să îți acopere necesarul de vitamine și minerale, te anunta cand expira alimentele si chiar iti arata produsele cu diferite grade de risc.

frigider allview

Frigiderul dispune de una dintre cele mai bune tehnologii în materie de răcire și păstrare a alimentelor. Total No Frost limitează formarea de mucegai sau mirosuri în interiorul frigiderului. Acest lucru se datorează unui sistem avansat de ventilație și de tratare a aerului, care blochează formarea înghețului.

display frigider allview

Allview ERA Health este aplicatia pe care se bazeaza si care deja mai include un produs inteligent, un cantar personal. Frigiderul acesta are un display mare cu suport tactil, dar si o camera interioară wide angle Dual LED permite vizualizarea produselor din frigider atât de pe smartphone cât și direct de pe ecranul frigiderului.

Advertisement

frigider allview

“Ecranul tactil al frigiderului înlocuiește alte dispozitive electronice din bucătăria ta, pentru că se poate transforma oricând într-un centru de entertainment, fiind compatibil cu aplicațiile Android. Ascultă muzica preferată, urmărește pașii rețetelor dorite, trimite mesaje sau apelează-i video pe cei dragi, direct de pe frigider.”

Frigiderul Allview are un pret de 5.499 lei și va fi livrat începând cu luna noiembrie 2022, în ordinea precomenzilor primite prin plata unui avans de 1.000 lei. Primii 100 de clienți vor primi cadou un cântar ERA și acces Premium la versiunea de mobil a aplicației ERA Health, pentru 2 utilizatori timp de un an.

 • Volumul total de stocare (L): 400
 • Tip de răcire: Total No Frost
 • Afișaj încorporat: Dual display mode (LED+IPS)
 • Dimensiunea și rezoluția ecranului principal: 10″ HD
 • Tipul principal de afișare: IPS
 • Tipul și dimensiunea ecranului tactil: capacitiv, sticlă rezistentă la zgârieturi 13,5″
 • Cameră de vedere interioară: Ultra wide angle, dual led
 • Moduri de lucru: Quick cooling mode, Super freeze mode, Ambient Smart mode, Holiday mode
 • Funcții inteligente: Gestionarea inteligentă a alimentelor – Eat Me Smart,
 • Gestionarea expirării alimentelor – Eat Me Soon, Gestionare inteligentă a aditivilor – Eat Me Less, Gestionarea vitaminelor și mineralelor – My VitaMin
 • Limba: romana, engleza (franceza, germana, spaniola – 2023)

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Alin

  septembrie 2, 2022 at 19:51

  Cu asta nu prea cred ca au nimerit-o. Nu prea vad pe ala care sa dea peste 5000 pe un frigider Allview. Cei care vor produse smart de acest gen se vor orienta catre firme dedicate. Pot face pariu aici.

 2. Anonim

  septembrie 3, 2022 at 07:20

  Asta ne mai lipsea: sa asculti muzica la frigider. Fele de fel de functii inutile, doar ca sa ……. scumpeasca.

  • Anonim

   septembrie 3, 2022 at 17:30

   Bine punctat,e doar frigider,eu am dat 800 de lei pe al meu,la ce-mi trebuie mai mult? lidl e la 2 minute de casa

 3. RAM

  septembrie 12, 2022 at 17:41

  Unii si acum sunt in epoca de piatra …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171