Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Surpriza! Dacia anunta modelul Bigster, un nou SUV

Published

on

Dacia anunta modelul Bigster, un nou SUV cu o lungime de 4.6 metri. Asa cum anticipam cu putin timp in urma, Dacia a renuntat la vechiul logo si are de acum o noua identitate. Fie ca ne place sau nu, va trebui sa ne obisnuim cu acest nou logo!

Deci, detaliile despre acest nou autoturism sunt cele oficiale, nu discutam despre zvonuri in cazul Dacia Bigster, model ce va veni inclusiv cu un sistem hibrid de propulsie, asta pe langa motorizarile traditionale.

Atentie, nu credeti publicatiile care titreaza “Dacia a lansat”. Nu a lansat nimic, a prezentat prototipul. Va fi comercializat incepand cu 2025.

Noua identitate Dacia:

Advertisement

Momentan, nu prea au fost oferite complete despre aceasta masina (foto jos). Stim numai ca de va avea 4,6 metri lungime, este construit pe aceeaşi platforma tehnica precum noile versiuni de Logan, Sandero, Renault Captur şi Clio, adica CMF B. Este usor mai mare ca un Duster (4.34 vs 4.6m).

Dacia Bigster

dacia bigster

Un alt anunt important facut astazi – CEO-ul Renault ne-a anuntat ca prețul mediu pentru Dacia va crește cu 30%, nu stiu cat de buna este aceasta veste. Prezentare video oficiala:

Advertisement

„Conceptul Dacia Bigster exprimaviitoarea evoluţie a marcii. Este un vehicul care ofera ceea ce este esenţial, evocand spiritul de aventură şi aducând în plus o tuşa „cool”. Bigster este dovada faptului că un vehicul accesibil poate fi şi atractiv. Noi, cei de la Dacia, credem acest lucru iar dovada este conceptul prezentat azi”

„Dacia va continua să propună clienţilor modele fiabile, la cel mai bun preţ. Odată cu crearea noului business unit Dacia-Lada, vom exploata la maxim potenţialul platformei modulare CMF-B, vom deveni mai eficienţi şi vom creşte calitatea, competitivitatea şi atractivitatea produselor noastre. Avem aşadar toate atuurile pentru a ne dezvolta spre noi orizonturi. Conceptul Bigster este un indiciu pentru calea pe care o vom urma”,  spune Alejandro Mesonero-Romanos, director de design Dacia.

via

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. anonim

    ianuarie 14, 2021 at 12:59

    motor de un litru?

  2. Cosmin

    ianuarie 14, 2021 at 17:52

    Speram la mai mult.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: