backup firmware oficial 4.2.2 Allview X1 Xtreme – Din pacate, inca nu avem un firmware de Android 5 Lollipop disponibil spre instalare pentru Allview X1 Xtreme, insa nici Gionee Elife E7 modelul de baza al telefonului nu sta mai bine la acest capitol. Daca ati facut root, ati instalat un custom ROM sau credeti ca telefonul se misca mai bine cu Android Jelly Bean, am sa va pun la dispozitie un backup ce cuprinde sistemul de operare oficial de la Allview.

Util si pentru cei ce au nevoie de fisiere din interiorul sistemului de operare.

Procedura de instalare este urmatoarea:

Asigurati-va ca aveti un Allview X1 Xtreme si nu alt telefon! Urmati procedura pe propria raspundere.

CITESTE SI:  Inca putin si ne delectam cu noul iHunt S9 Pro Alien!

Baterie trebuie sa fie incarcata, peste 50%.

Descarcati fisierelul de AICI.

Fara sa dezarhivati, copiati fisierul in memoria interna a telefonului, intrati in meniu, cautati si lansati aplicatia System Update.

Intrati in setarile aplicatiei si selectati memoria interna.

xxx Backup firmware oficial 4.2.2 Allview X1 Xtreme

Selectati fisierul din memoria interna pe care tocmai l-ati copiat. Pe ecran va aparea o notificare – apasati actualizare.

ddd Backup firmware oficial 4.2.2 Allview X1 Xtreme

Telefonul va reporni automat si va incepe actualizarea. In tot acest timp, nu opriti aparatul si nici nu interveniti asupra procedurii.

Backup firmware oficial 4.2.2 Allview X1 Xtreme

3 COMMENTS

  1. fisier invalid,reselectati pachetul de actualizare si apoi actualizare , de ce imi spune asta ?nu pot face nimic.rog raspuns

  2. nu merge pentru ca este update-uri descărcat de pe site-ul allview, nouă ne trebuie backup făcut la întreg rom-ul stock. Da chiar nu este nimeni care are rom-ul stock rootat să pună un backup?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree