The Walking Dead joc oficial pe telefon pentru Android din 29 octombrie – Au mai ramas cateva zile poana cand vom putea gasi in Play Store jocul oficial The Walking Dead lansat de catre compania Next Games, asta dupa ce el deja a fost lansat pe platforma iOS.

Din cate am vazut in Google Play, mai sunt cateva jocuri similare, cel putin ca si denumire, insa acesta se vrea a fi cel mai bun si cu grafica superioara, un RPG adevarat, The Walking Dead: No Man’s Land pe numele sau complet.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=fh0XHCSVWG8[/wpsm_video]

Asa cum era de asteptat, scopul jocului ce va fi unul violent si strategic este sa-ti construiesti un adapost bun si sigur, sa-ti dezvolti abilitatile necesare pentru a lupta cu celebrii zombie ce au facut din The Walking Dead unul dintre cele mai de succes seriale de televiziune din toate timpurile.

CITESTE SI:  Ce inseamna pana la urma PUBG Mobile?

Jocul este acompaniat vocal chiar de catre Daryl Dixon (Norman Reedus) unul dintre personajele principale acestui serial ce a avut lansarea in data de 31 octombrie 2010 pe canalul de televiziune prin cablu AMC din SUA, serial ajuns in prezent la sezonul nr 6.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord