The Walking Dead joc oficial pe telefon pentru Android din 29 octombrie – Au mai ramas cateva zile poana cand vom putea gasi in Play Store jocul oficial The Walking Dead lansat de catre compania Next Games, asta dupa ce el deja a fost lansat pe platforma iOS.

Din cate am vazut in Google Play, mai sunt cateva jocuri similare, cel putin ca si denumire, insa acesta se vrea a fi cel mai bun si cu grafica superioara, un RPG adevarat, The Walking Dead: No Man’s Land pe numele sau complet.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=fh0XHCSVWG8[/wpsm_video]

Asa cum era de asteptat, scopul jocului ce va fi unul violent si strategic este sa-ti construiesti un adapost bun si sigur, sa-ti dezvolti abilitatile necesare pentru a lupta cu celebrii zombie ce au facut din The Walking Dead unul dintre cele mai de succes seriale de televiziune din toate timpurile.

CITESTE SI:  Ce inseamna pana la urma PUBG Mobile?

Jocul este acompaniat vocal chiar de catre Daryl Dixon (Norman Reedus) unul dintre personajele principale acestui serial ce a avut lansarea in data de 31 octombrie 2010 pe canalul de televiziune prin cablu AMC din SUA, serial ajuns in prezent la sezonul nr 6.

The Walking Dead joc oficial pe telefon pentru Android din 29 octombrie

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree