backup firmware ROM telefon Wink Glory, MT 6572 Flash Tools – Iata cum sa instalati un firmware oficial pe telefonul Wink Glory dotat cu procesor MediaTEK MT 6572 dual core, versiunea de Android este 4.4 KitKat! Procedura se realizeaza cu ajutorul programului SP FLASH TOOLS, retineti ca toate datele personale vor fi sterse!

URMATI tutorialUL PE PROPRIA RASPUNDERE! Aveti nevoie de urmatoarele:

Un telefon Wink Glory cu bateria incarcata.

Fisierul ce contine sistemul de operare. DESCARCA

SP Flash Tools. DESCARCA

Procedura o urmati numai daca telefonul nu mai porneste din cauza fisierelor corupte ale sistemului de operare sau daca ati facut modificari in sistem (fisiere) si telefonul nu ruleaza corespunzator!

Dezarhivati si instalati pe PC programul SP Flash Tools, apoi il porniti (pe PC trebuie instalati driverii VCOM, driveri fara de care nu veti reusi procedura. Daca deja ati instalat acesti driveri, puteti sari peste acest pas, in caz contrar aveti tutorial de instalare AICI)

Dupa ce ati pornit SP Flash, din interiorul fisierului ce contine sistemul de operare adaugati fisierul scatter si selectati Format all + Download. Fereastra cu SP Flash trebuie sa arata fix ca in imaginea de mai jos:

cc Backup firmware ROM telefon Wink Glory, MT 6572 Flash Tools

Telefonul trebuie sa fie oprit! Scoateti bateria cateva secunde si o reintroduceti, conectati telefonul la PC timp de cateva secunde apoi il deconectati. Apoi apasati pe butonul “download” din Flash Tools si conectati din nou telefonul la PC prin intermediul cablului USB.

Procedura de rescriere de firmware pe Wink Glory va porni si pe ecranul monitorului veti vedea pasii pe care-i parcurge pentru instalarea sistemului de operare. Nu interveniti si nici nu deconectati de la PC telefonul pana nu vedeti pe monitor simbolul de mai jos:

r Backup firmware ROM telefon Wink Glory, MT 6572 Flash Tools

Cand vedeti imaginea de mai sus, puteti deconacta telefonul de la PC si reporni telefonul. Retineti ca primul boot poate dura ceva mai mult fata de obicei si ca veti avea un Android proaspat instalat pe telefonul  Wink Glory!

8 COMMENTS

  1. Am facut ca,in tutorial .Acum astept la partea de botare la android :)) ,astept cam de 2 minute inca nici un semn :)))

  2. salut am acest wink glory de ceva vreme si cateodata tastatura o ia razna trebuie sa il blochez de vreo 10-15 ori sa isi revina si e enervant se poate cu acest update sa scap de eroare?

  3. asa a facut decand l-am luat plus un virus chinezesc care era integrat in una dina plicatiile de baza pe care l-am rezolvat cu root si delete,oricum mersi mult de raspuns !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree