Acasă Firmware Allview Backup oficial Android, ROM Allview X3 Soul Style Plus

Backup oficial Android, ROM Allview X3 Soul Style Plus

7

Backup oficial Android, ROM Allview X3 Soul Style Plus, este versiunea oficiala de firmware, asta inseamna ca teoretic, telefonul nu-si va pierde garantia daca veti instala acest ROM. Atentie insa, versiunea nu este oferita de catre cei de la Allview, este un backup facut cu ajutorul unui telefon Allview X3 Soul Style Plus proapsat scos din cutie!

Atentie! Exista intotdeauna un risc atunci cand rescrieti un firmware acasa, o faceti pe propria raspundere. Rescrierea de ROM se face numai cu telefonul oprit si conectat direct la PC prin cablul USB (nu HUB-uri USB sau prelungitoare) NU se intervine asupra programului de rescriere si nici asupra telefonului!

  • Un tutorial video la modul general in care puteti afla cum se instaleaza un ROM pe un telefon cu procesor MediaTEK, aveti AICI.
  • Tutoriale rescriere IMEI, aveti AICI

Rescrierea se face numai cu programe dedicate telefoanelor dotate cu un hardware de la MEDIATEK, SP Flash Tools este unul dintre aceste programe. Recomand sa folositi mereu variantele cele mai noi, insa trebuie sa stiti ca este posibil ca sa primiti erori cu o versiune si sa functioneze cu alte versiuni de SP Flash Tools. Aceste versiuni le gasiti spre descarcare in mod gratuit pe google.ro!

Backup oficial Android, ROM Allview X3 Soul Style Plus – se descarca de AICI – stocat pe Google Drive.

7 COMENTARII

  1. Buna,Cosmin.Am o problema cu rescrierea IMEI la un Allview X3 Soul Style.Cat e pe Android 6.0,stapanesc situatia(scriu imei cu mobile uncle)>Cand restaurez la soft initial si fac upgrade la Android 7.0 nu se mai poate scrie IMEI-ul.Ce ar fi de facut?
    Cat sunt in tara pot folosi telefonul la apelere sau sa primesc apeluri,dar sms sau date nu functioneaza(pe wifi merge).Multumesc pentru timpul acordat.

  2. Salut,Cosmin.Am reusit in final(dupa multe incercari).Am reinstala android 6.0 cu SP Flash.Am instalat mobile uncle,am rescris IMEI-urile(cu TWRP recover am instalat uninstal pentru Xposed Framework).Dupa care am dat flash la recover original(tot cu SP Flash;dar doar recovery).Si acum am un X3 Soul Style cu Android 7.0(ota update-oficial).

  3. Cel mai tare am fost suparat pe faptul ca dupa 2 zile pline de incercari,am renuntat si m-am adresat unor firme de service telefoane,care dupa ce le-am expus problema mi-au zis sa trimit telefonul la Allview,caci oricum este in garantie(fals,daca ai incercat resoftarea,ADIO garantie 🙂 ).Si asa am inceput sa sap pe forumuri si mi-am rezolvat singur problema.
    O zi excelenta sa ai.

  4. Ar mai fi un lucru de relevat.Dupa instalarea Android 7.0(ota update-oficial),trebuie incercat sa trimiti sms(nu a trimis-in cazul meu),dar daca te uiti la centru de service sms vezi ca nu ai numar.Am dat cautare pe net(eu fiind in reteaua DIGI) si am gasit numarul centrului de mesaje.L-am scris in casuta adecvata si asa telefonul e functional 100%. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here