Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 TOP 10 aplicatii Android utile pentru telefon, februarie 2017

TOP 10 aplicatii Android utile pentru telefon, februarie 2017

10

TOP 10 aplicatii Android utile pentru telefon, februarie 2017, adica topul nr 2 pe acest an, daca doriti sa vedeti si restul aplicatiilor Android pe care le-am prezentat aici de-a lungul timpului, acesta este linkul. Cele 10 aplicatii de mai jos nu sunt neaparat lansate in Google Play in luna februarie 2017, insa sunt cateva din aplicatiile pe care le-am testat si folosit de curand, mi s-au parut ok si mai jos gasiti linkul de descarcare (gratuit) plus o descriere sumara. Retineti ca ordinea aplicatiilor este aleatorie!

1. Cornerfly

Este o aplicatie chiar ok si o folosesc de ceva vreme pe un S6 Edge Plus. Pe scurt, dupa ce vei acorda cele 2 permisiuni necesare (in functie de sistemul de operare), vei observa ca ecranul tau va avea colturile rotunjite! Desigur ca ma refer la UI, sistemul de operare va arata mai ok si mai modern. Se descarca de AICI.

2. BatON

BatON este o aplicatie utila pentru cei ce folosesc des un gadget conectat la telefon prin Bluetooth, aplicatia va incerca sa determine si sa va arate care este nivelul acumulatorului pentru dispozitivul conectat la telefon. Se descarca de AICI.

3. App Cloner

Cu ajutorul aplicatiei Cloner puteti crea și chiar instala pe dispozitiv mai multe copii ale aplicatiilor existente si sa le utilizati in paralel. Se descarca gratuit de AICI.

4. Tapet – HD Material Wallpapers

Am descoperit-o de curand si este o aplicatie care-ti ofera imagini de fundal mai mult decat ok, material design este categoria principala. Insa, veti descoperi ca poate face mult mai mult decat sa va ofere niste imagini de fundal aleatorii, este putin difrita fata de aplicatiile clasice. Am observat totusi ca interfata aplicatiei este cam lenta… Se descarca de AICI.

5. Black Hole – Lock screen

Un lock screen nou care se impaca bine cu alte launchere sau cu cel stock, cel deja instalat pe telefonul vostru, aplicatia vine si cu cateva optiuni interesante la pachet. Poate fi descarcat de AICI.

6. Giganticon – Big Icons

Este o aplicatie foarte utila pentru cei ce vor sa aiba iconite mai mari pe display, in general pentru cei cu sisteme de operare customizate, insa poate fi folosita pe orice varianta de Android. Aplicatia este de fapt un widget, dupa instalare se va folosi ca un widget…asta inseamna ca se intra in zona respectiva, se lanseaza acest widget si apoi se cauta aplicatia pentru care se doreste o iconita mai mare. Iconita respectiva poate fi personalizata, utilizatorul poate alege aproape orice dimensiune. Se descarca de AICI.

7. Fingerprint Quick Action

O aplicatie pe care am mai prezentat-o pe androidro.ro, insa o readuc in prim plan deoarece este foarte interesanta si poate fi utila pentru cei ce au un smartphone dotat cu senzor de amprente. Informatii suplimentare.

8. Fingerprint Gestures

Este destul de apropiata ca functii cu cea prezentata mai sus, insa o pun aici deoarece nu sunt deloc multe aplicatii ce dau functii noi senzorului de amprente si consider ca astfel de aplicatii sunt destul de utile. Descarca de aici.

9. USB OTG Check Compatibilité

Aplicatia face exact ceea ce ne sugereaza titlul, adica verifica daca un telefon sau o tableta are suport OTG. Se descarca de AICI.

10. Remo Duplicate Photos Remover

Aplicatia cauta pozele duplicate si da posibilitatea utilizatorului de a le sterge, astfel se elibereaza spatiu pretios de stocare. Se descarca de AICI.

Bonus. Free music for YouTube: Stream

Vrei sa asculti muzica pe YouTube si sa faci in acelasi timp altceva cu telefonul? Stim ca nu se prea poate cu aplicatia default, incearca insa aplicatia de AICI. Insa, nu poti asculta muzica in fundal atunci cand ecranul este blocat…

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here