backup Original Serioux Symbiosis X4

Daca dintr-un motiv sau altul ai dat peste cap sistemul de operare si nu ai un backup facut am sa-ti pun la dispozitie unul pentru  telefonul Serioux Symbiosis X4.

Acest backup contine versiunea originala de Android 4.2 Jelly Bean cu care vine telefonul, nu este modificat si nici nu este rootat fiind stock, adica asa cum este oferit de catre Serioux.

Instalarea sa se face din modul recovery al telefonului intrand in acest mod apasand tastele power si volum plus cu telefonul oprit.

6 Backup Original Serioux Symbiosis X4

Acest backup (186MB)  poate fi descarcat de AICI.

Serioux Symbiosis X4 este un phablet cu ecran de 6 inci, procesor quad core MediaTEK tactat la 1.2 GHz, 1GB memorie RAM, 8 GB memorie interna, acumulator de 2500mAh Li-Po, camera de 8MP si conectivitate dual-SIM.

Pentru a face root pe Serioux Symbiosis X4 folositi aplicatia Framaroot, un tutorial (scris+video) gasiti AICI.

Backup Original Serioux Symbiosis X4
CITESTE SI:  Primul telefon cu 10GB RAM? Sa fie Oppo R17 PRO?

13 COMMENTS

 1. hi, please help! What tool do I have to use to flash this backup to device? Can you explain or give link? Thanks for the upload!!!

 2. My Symbiosis X4 is rooted and I deleted some ROM applications using Titanium Backup. Now the phone does not work properly – all the notifications are missing.

  I tried to use “restore user data”, but it gives me error: Checksum compare fail.

  Please help!

 3. Salut,
  Antivirusul meu spune ca a gasit un trojan com.android.systemservices mai exact Invis.B.
  Este prezent si in ROM-ul original?

 4. Ceva nu e in regula, in recovery mode nu vede fisierul, nici odin nu il vede, nici…nu cumva trebuie schimbata extensia, sau lipseste ceva?

 5. Va salut! Am achizitionat un Serioux Symbiosis X4 sh pentru acumulator (eu am unul din 2013 dar si-a dat obstescul sfarsit). Persoana respectiva mi-a dat si telefonul propriu-zis, deoarece este virusat (apare la inceput iLocker). As vrea sa il “salvez”. Am incercat resetarea la conf. din fabrica si nu am scapat de acel virus. Se mai poate face ceva in afara de resoftare? Va multumesc!

 6. Din cate stiu, ilocker este un lock screen. Cauta sa vezi daca poti sterge manual aplicatia. Oricum, ar fi trebuit sa nu mai existe din moment ce ai facut hard reset.

 7. Am incercat (iLocker) sa-l sterg, dar nu “vrea”. M-am uitat in fisiere si apare de genul “com.ilocker.aaa”. Si din cate am obs sunt multe de genul “com.android. …”. Iti spuneam de virusi sau malware, deoarece cand accesez Google Play, se instaleaza aplicatii aleator (cu toate ca am dezactivat “Surse necunoscute”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree