Acasă Firmware Allview Backup ROM complet Android Lollipop pentru Allview P6 PRO

Backup ROM complet Android Lollipop pentru Allview P6 PRO

6
nofollow

Backup ROM complet Android Lollipop pentru Allview P6 PRO, telefon lansat in luna noiembrie a anului 2016, unul cu specificatii tehnice medii dar si cu un pret accesibil, acesta este probabil si motivul pentru care telefonul a a avut un oarecare succes pe plan local. Insa, in cazul in care detineti un astfel de telefon si aveti probleme legate de sistemul de operare, il puteti restaura descarcand si instaland arhiva de mai jos.

Recomand insa sa nu o faceti in cazul in care nu aveti un minim de cunostinte in acest domeniu, am sa pun totusi si un tutorial la modul general, un tutorial video in care arat cum se instaleaza un ROM pe un telefon MediaTEK si cu ajutorul aplicatiei SP FLASH Tools.

p6-pro-backup Backup ROM complet Android Lollipop pentru Allview P6 PRO

Atentie! Este recomandat ca inainte sa va apucati de reinstalare sa va notati codul IMEI deoarece este posibil sa-l pierdeti (in functie de optiunile alese in programul de instalare), am sa va pun la dispozitie si tutorial legat de rescrierea unui IMEI fara acces root.

NU instalati acest backup firmware decat pe telefonele Allview P6 PRO si o faceti pe propria raspunedere! Puteti folosi arhiva si pentru a extrage aplicatii de sistem in cazul in care aveti root si ati sters din greseala aplicatii esentiale pentru buna functionare a telefonului.

Rescrierea se face cu telefonul oprit, arhiva descarcata se extrage intr-un folder si de acolo se alege fisierul scatter pentru instalare.

Backup pentru Allview P6 PRO – DESCARCA

Tutorial video rescriere ROM –AICI  

Tutorial rescriere IMEI – AICI

6 COMENTARII

  1. As dori si eu un rom origunal allview p5 energy daca se poate sau vreo modalitate prin care se poate face backup la romul stock inclusiv la recovery ,va multumesc

  2. salut ma poti ajuta cu un root la un p6 lite allview ….treaba e ca l-am stricat nu mi se mai vede imaginea doar se aude cand conectez usb .mersi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here