baterie

Iata si oferta completa de Craciun a magazinului gearbest.com!

Iata si oferta completa de Craciun a magazinului gearbest.com!

Iata si oferta completa de Craciun a magazinului gearbest.com! Vedem deja ca apar astfel de materiale cu toate ca mai este ceva timp pana la Craciun, insa cadourile se cumpara din timp si magazinele au inceput deja sa speculeze asta! Cei de la gearbest.com vin iarasi cu promotii interesante, sunt multe categorii de produse sau pagini speciale de reduceri, poate cel mai interesant aspect pentru noi este acela ca exista o ramura dedicata produselor existente in depozitele din Europa, asta inseamna ca suntem scutiti de taxele vamale.

Am sa va arat in cele ce urmeaza cateva produse cu preturi reduse si am sa prezint linkuri catre oferta completa, produsele din UE, pagina de cupoane de reduceri, etc.

generalpozacra

Iata pentru inceput cateva produse din oferta generala de Craciun:

Xiaomi Redmi Note 4, varianta cu 3GB RAM si 64 GB stocare interna, procesor cu zece nuclee Helio X20, senzor de amprente, camera de 13 MP si display de 5.5″ cu rezolutie 1080p FHD. Oferta este AICI.

Tableta ONDA V919 3g, producator destul de ok de tablete, acest model are procesor Intel SoFIA 3G-R Quad Core 1.0GHz, GPS, Bluetooth, 3G, 1GB RAM, 16 Gb stocare si display de 9.7″ cu rezolutia 1024 x 768. Oferta este AICI.

Laptop DEEQ A116 – desigur ca vorbim despre un laptop chinezesc si unul accesibil, are ca specificatii tehnice un procesor Intel Z3735F Quad Core 1.33GHz, 2GB RAM, SSD de 32GB, display LED de 11.6″ cu rezolutia 1366 x 768 si Intel HD ca placa grafica plus baterie de 6000 mAh. Oferta.

Notebook TDD-V101-512, un alt model ieftin, acesta costa 83 USD insa nu se lauda cu specificatii tehnice de top, intalnim 8GB stocare, un procesor cu 4 nuclee si 512 MB RAM. Oferta.

Tableta Cube I10 este mai puternica si vine cu 2 sisteme de operare preinstalate de producator, procesor Intel Z3735 Quad Core ce ruleaza la 1.8GHz, 2GB RAM, 32 stocare, display de 10.6″ cu rezolutie 1366 X 768, WiFi si GPS. Oferta.

Tableta CHUWI VI10 Plus ruleaza un OS REMIX OS 2.0, are un procesor Intel Cherry Trail Z8300 64bit, Quad Core ce ruleaza pana la 1.44GHz, 2GB RAM si 32GB ROM. Oferta completa este AICI.

LeTV Leeco Le Max 2, redus pana la 219 USD si specificatii tehnice excelente, display 2K de 2.7″, Snapdragon 820 ca procesor, 4GB RAM, 32 GB stocare interna dar si o camera de 21 MP capabila de captura 4K. Oferta.

craciunddd

Oferta completa de Craciun este AICI si este una destul de complexa, apar si aici alte produse reduse in fiecare zi, intalnim coduri de reducere, telefoane mobile, jucarii dar si alte gadgeturi plus imbracaminte.

456ccrr

Oferta completa a produselor fara taxe, depozitele din UE, AICI. Sunt multe telefoane mobile, tablete, camere de actiune cu inregistrare 4K la putin peste 40USD dar si jucarii plus alte gadgeturi. La capitolul telefoane mobile am vazut multe modele populare si daca vi se par preturile mai mari, trebuie sa stiti ca ele sunt scutite de taxe vamale si acesta este motivul pentru care produsele provenite din aceste depozite sunt ceva mai scumpe.

Spre exemplu, un Bluboo Maya Max costa cam cu 20 USD mai mult, nu trebuie sa uitam si ca transportul este mult mai rapid in acest caz.

cuponcred

Pagina cupoanelor de reduceri, AICI. Sunt cupoane de reduceri de la 10% in sus pentru anumite branduri, reducerile nu sunt insa chiar foarte bune si pot fi vazute numai dupa ce va logati in contul vostru de client.

categcra

Oferta de Craciun, produsele din depozitele aflate in China, AICI preturile sunt ceva mai mici si exista sectiuni dedicate producatorilor de telefoane mobile, dar si tot felul de alte categorii ce ascund alte sute de produse care sunt aparent reduse, de la articole pentru cei mici sau auto, pana la produse de machiaj, sport, accesorii pentru telefoane mobile sau casa si gradina. Oferta produselor aflate in depozitele din US, AICI, insa aparent fara telefoane mobile, alta pagina de reduceri de Craciun plus concurs al magazinului – AICI dar si AICI.