Acasă Firmware Allview Backup ROM original, firmware pentru Allview X2 Soul LITE

Backup ROM original, firmware pentru Allview X2 Soul LITE

20

Backup ROM original, firmware pentru Allview X2 Soul LITE – Allview X2 Soul LITE a fost lansat fix acum un an, adica in septembrie 2015 si inca se mai gaseste in oferta magazinelor online, este un telefon cu conectivitate 4G si specificatii tehnice medii. In cazul in care aveti acest telefon si acesta a inceput sa nu mai functioneze corespunzator, puteti descarca si instala acest backup.

Fiind o versiune oficiala, NU veti pierde garantia telefonului. Se instaleaza cu ajutorul SP Flash Tools si in functie de varianta aleasa in acest program, exista sansa sa pierdeti codurile IMEI si sa fiti nevoiti sa le rescrieti ulterior (nu aveti nevoie de root)

firmware-allview

Recomand ca inainte de inceperea procedurii de rescriere soft pe Allview X2 Soul LITE sa formati *#06# si sa notati codurile IMEI care va apar acolo. Le puteti repune usor daca urmati informatiile de AICI.

Pentru rescriere, se foloseste fisierul MT6735_Android_scatter.txt ce se afla in arhiva pe care o descarcati de AICI. Atentie, dupa descarcarea arhivei, este necesar sa o dezarhivati, puteti folosi fara probleme programul WinRar. Instalarea se face cu telefonul oprit, tutorial instalare cu SP FLash Tools gasiti AICI.

Acest firmware pentru telefonul Allview X2 Soul LITE nu este rootat sau modificat, este fix asa cum vine el de la producator! Atentie – NU incercati instalarea pe alt telefon cu Android, fie el si Allview! 

Este bine ca inainte sa va afaceti un backup pentru informatiile personale (poze, filme, jocuri, contacte, muzica, conturi, etc) deoarece nupa instalare toate fisierele aflete in memoria interna se vor sterge!

20 COMENTARII

 1. Multumesc, am gasit backup pentru gionee f103 pro care e acelasi cu x3 soul lite numai ca nu-mi merge sim-ul Digi, mi-ar trebui baseband-ul de la un allview. Am incercat sa instalez twrp pe el si am reusit sa-l softbrickuiesc dar noroc ca am gasit firmwareul de la gionee.

 2. update soft allview cu update 5.0.16 gasiti pe needrom. se poate pune si aici link daca se gaseste de cuviinta. i did it. si acum lucrez si la un custom rom portat de pe highscreen, sunt in fazele de teste terminale, doar cateva buguri minore si o sa il postez. tot acolo. cheers

 3. Chiar asa, nu exista niciun custom rom pentru acest model? Macar sa fie un Android original, nu rahatul lor de Visual UI. Eu din cate am cautat,nu am gasit nimic…poate fi si pentru gionee, doar sa scap de bloatware-ul allview

 4. ceva un backup original pentru allview a 7 lite? nu pot porni telefonul ni se blocheaza la start menu adica mi se deschide imi apare logo allview si sub logo o bara care se incarca la nesfarsit il las cu orele si nimic

 5. Am facut si eu instalarea acestui ROM. Toate bune, mai putin doua aspecte:
  – nu s-a restartat automat dupa instalare, l-am repornit eu.
  – nu isi face update la ultima versiune, care rezolva problemele cu instalarea din Magazin Play. Ramane la versiunea din 08-10-2015 si la verificare spune ca e actualizat la ultima versiune.
  Pot sa-i mai fac ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here