Acasă Telefoane Chinezesti Prima clona de iPhone 7 intr-un unboxing si review video complet!

Prima clona de iPhone 7 intr-un unboxing si review video complet!

0
nofollow

Am gasit clipul pe YouTube, tipul ce are acest canal cu siguranta stie ce face si de altfel, eu personal urmaresc clipurile postate pe canalul lui. De data aceasta, vorbeste pe larg despre o clona de iPhone 7, mai exact GOOPHONE I7 PLUS.

GOOPHONE este o companie din China ce se ocupa exclusiv cu fabricarea clonelor si in oferta lor gasim mai multe modele de astfel de replici, dar si clone pentru Samsung Galaxy S7 si S7 Edge.

df Prima clona de iPhone 7 intr-un unboxing si review video complet!

Este ciudat si derutant oarecum, pe dhagate.com am gasit aceleasi telefoane (denumiri) insa cu specificatii tehnice mult mai slabe fata de ceea ce am gasit pe goophoneshops.com, tind sa cred ca cele prezente pe dhgate.com au specificatiile reale. Mai exista si posibilitatea ca aceste clone sa vina si in variante mult mai dotate, nu-mi dau seama in acest caz de ce denumirile telefoanelor nu sunt diferite.

dfdf Prima clona de iPhone 7 intr-un unboxing si review video complet!

Goophoneshops.com are si preturile mai mari, exista posibilitatea totusi ca telefoanele vandute direct la ei pe site sa fie mai dotate si automat, preturile mai mari.

Este interzisa comercializarea in Romania a acestor telefoane (clone/replici) si recomand sa nu incercati sa aduceti in tara asa ceva!

GOOPHONE I7 PLUS este telefonul despre care vorbim astazi, versiunea foarte slab dotata, eu am gasit ceva aproape identic pe dhgate.com la un pret cuprins intre 58 de dolari si peste 15o de dolari, mai scumpe sunt cele cu display de 5.5″, adica Goophone i7 PLUS.

https://www.youtube.com/watch?v=UT_-SJiULlE

Telefonul din clip are specificatii tehnice foarte slabe si desi aparent se misca acceptabil, cu siguranta ca situatia va fi alta din moment ce utilizatorul va incepe sa instaleze aplicatii sau sa-l puna mai serios la treaba.

67 Prima clona de iPhone 7 intr-un unboxing si review video complet!

Are totusi 512MB RAM, extrem de putin pentru 2016 si cred ca acest producator se bazeaza mai mult pe design, arata chiar bine la exterior…

Specificatiile reale pentru Goophone i7 PLUS:

-CPU: MTK6580 Dual Core
-GPU: Mali 400
-Display: 5.5″ IPS qHD 960×540  pixeli
-Ram: 512MB
-Rom: 8GB
-Android: 5.1 Lollipop/ IOS 9 Skin
-Body: Aluminum
-Battery: 1800mAh
-Camera: 5MP Main/ 1.3MP Front

Atentie! Nu folositi linkurile de mai jos pentru a achizitiona aceste produse!

DHGATE

GOOPHONE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here