Connect with us

Stiri despre telefoane

Ulefone cauta dezvoltatori de firmware pentru modelul Metal!

Published

on

Se pare ca cei de la Ulefone au ramas fara om la acest departament sau cauta pe cineva cu experienta in acest domeniu. Este cunoscut faptul ca cei care porteaza si customizeaza diverse versiuni de Android sunt tot utilizatorii si nu iti trebuie foarte multa carte sau cunostinte sa faci asa ceva. Nu este chiar foarte greu, insa nu este nici chiar simplu.

Este interesant ca informatia apare chiar pe site-ul ulefone.com si ca ea este valabila numai pentru modelul Ulefone Metal, ar fi fost mult mai interesant ca acestia sa incerce sa faca asa ceva pe toate telefoanele din oferta lor, sau cel putin pe cele mai noi lansate, ma refer la Ulefone Future, Vienna, Paris sau Power.

 

Advertisement

Mai concret, compania Ulefone cauta niste baiteti destepti ce vor trebui sa porteze bine si corect CyanogenMOD, FLYME, EMUI, AOKP sau MIUI pe Ulefone Metal, insa nu sunt excluse nici alte versiuni ale sistemului de operare Android si din cate am inteles, colaborarea va fi de durata si probabil ca nu se lucreaza nici pe degeaba.

[komper pid=193 category=1]

De altfel, ei au pus la dispozitie si “codul kernel” pentru Ulefone Metal, acesta poate fi descarcat de AICI, este interesant ca au facut asta, nu sunt multe companii ce ofera acces la aceste date. Acest telefon este si cel mai recent telefon al lor, observ si o mica “linistire” a companiei, nu au mai anuntat nimic in ultima vreme si ma refer la detalii sau macar asa zise scapari legate de viitoarele lor telefoane mobile ce vor fi lansate.

Advertisement

 

Asta spre deosebire de rivalii de la UMi si Elephone, acestia au anuntat ca vor lansa telefoane dotate in viitorul apropiat, UMi chiar a facut-o in data de 7 septembrie, atunci cand au lansat modelul UMi PLUS.

Ulefone Metal nu este cel mai performant telefon al lor, insa se pare ca este unul mai accesibil si mai popular, probabil ca acesta este motivul pentru care compania doreste sa-l promoveze mai mult.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des