baterie

Baietelul Care Nu A Fost Niciodata Acasa !

Baietelul Care Nu A Fost Niciodata Acasa !

M-am gandit si eu sa-l ajut pe acest ingeras asa cum pot, adica publicand un articol pe acest site.Si cum androidro.ro are in medie 900-1000 de vizitatori pe zi consider ca fiecare dintre acesti vizitatori pot da o mana de ajutor binevenita familiei.Multumesc.

http://www.primatv.ro/stiri-focus/andrei-trebuie-sa-traiasca.html

ANDREI-EDUARD GHEORGHE imediat după naştere a fost diagnosticat cu o boală extrem de rară şi foarte gravă: PARALIZIE BILATERALĂ DE DIAFRAGM (diafragmul este principalul muşchi inspirator care separă cavitatea toracică de cavitatea abdominală).

Din luna octombrie 2012, imediat după naştere, Andrei-Eduard este internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului Marie Curie din Bucureşti, cu insuficienţă respiratorie severă care necesită folosirea unui aparat de ventilaţie mecanică invazivă, pe traheostomă.
Alături de el, în secţia de Terapie Intensivă, se află Cami, mama lui care se roagă şi speră intr-o minune, ce din nefericire întîrzie să apară.

Medicii de la Marie Curie l-au ajutat foarte mult pe Andrei şi datorită lor încă mai este în viaţă, însă şi ei se vad neputincioşi în faţa acestei grave boli. Din păcate,
în România nu există aparatura adecvată pentru tratarea ei (stimulare pe diafragm, pacemaker, reconstrucţie de nerv frenic etc) şi nici pentru efectuarea unor analize pe diafragm (electromiograma pe diafragm, biopsie pe diafragm etc).

Singura sansă a lui Andrei de a trăi si a scăpa de această suferinţă este găsirea unei clinici din străinătate, dotată cu aparatura necesară şi acceptul unui medic care să îll trateze. După 1 an de monitorizare şi tratament, Andrei nu şi-a revenit deloc, iar medicii au sfătuit părinţii să meargă acasă cu băieţelul, căci în ţară nu se poate face absolut nimic pentru a-l ajuta.

Tocmai de aceea, ca sa poată, totuşi, dormi în patuţul de acasă şi nu doar pe unul de spital, Andrei-Eduard are nevoie de un aparat special – un aparat de ventilaţie invazivă, pe traheostomă, pentru copii. Însă acesta costa mult prea mult pentru posibilităţile familiei.

Conform ofertelor firmelor ce le comercializează, preţul unui astfel de aparat se situează în jurul valorii de 11.000 euro, dar pe lângă ventilator, mai este nevoie şi de aparat de aspiraţie, aparat de aerosoli cu accesoriile aferente, convertor de oxigen etc., adica un total de 15.000 de euro (11.000 ventilatorul + 4.000 de euro restul aparaturii).

Faptul că il ajutăm pe Andrei sa plece acasă e doar un pas, în acest moment s-au avansat discuţii cu clinici din SUA şi Europa pentru ca el să fie primit acolo şi să primească tratament si intervenţii de specialitate, astfel încât să poată respira singur.

O acceptare din partea unei clinici din strainatate pentru diagnosticare completa si tratament ar presupune costuri de peste 150.000 de euro.

Orice ajutor este important pentru Andrei-Eduard !

Conturi:

RO12BTRLRONCRT0200448001 – BANCA TRANSILVANIA – in RON
Titular cont: Gheorghe Camelia (mama lui Andrei-Eduard)

RO59BTRLEURCRT0200448001 -BANCA TRANSILVANIA – in EURO
Titular cont: Gheorghe Camelia

SWIFT-ul bancii: BTRLRO22

DONATII din strainatate se pot face şi prin gofundme (cu carte de credit, sistem PayPal):
http://www.gofundme.com/4d3t54

Si pentru ca orice ajutor este important pentru Andrei, am lansat un bazar online pe Facebook, sub denumirea “Andrei are nevoie de ajutor ca sa traiasca”, unde va asteptam sa participati, fie oferind spre vanzare diverse produse, fie licitand la posturile de vanzare. Cumparatorul trebuie sa faca dovada platii in contul Cameliei, mama lui Andrei.