Acasă ROOT Allview Cum Faci Root Pe Telefonul Allview P5 Alldro

Cum Faci Root Pe Telefonul Allview P5 Alldro

38

Allview P5 Alldro este un telefon care exista inca in oferta comerciantilor online si care se bucura in continuare de succes mai ales datorita raportului calitate/pret. P5 este defapt primul smartphone din Romania dual-sim si procesor MediaTek, dual-core ce ruleaza la 1 Ghz. Pe langa aceste dotari mai gasim si o camera video destul de performanta de 8 MP, 512 memorie RAM si ecran IPS (In-plane switching) LCD cu diagonala de 4.3 inch.

Datorita numeroaselor cereri, va prezint in cele ce urmeaza o modalitate simpla si eficienta de rootare a aparatului.Daca alegi sa-i faci root beneficiezi de cateva avantaje cum ar fi:

Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem, obtii o personalizare totala a dispozitivului,poti instala aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme, imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.

Insa exista si cateva dezavantaje-risti pierderea garantiei sau mai grav, poti strica telefonul (mai putin probabil).

Cum Faci Root Pe Telefonul Allview P5 Alldro

Descarcati aplicatia ( Root_with_Restore_by_Bin4ry_v15…zip) pe computer  cu care veti face root de aici:
Dezarhivati-o intr-un folder de pe desktop-ul calculatorului.
Asigurati-va ca bateria telefonului este suficient incarcata (peste 50%).
Pe telefon, navigati in Meniu->Optiuni Dezvoltator->Bifati Depanare USB.
Apoi, Meniu->Securitate->Bifati Surse Necunoscute
Conectati cablul USB la telefon de preferat direct, nu printr-un HUB si asteptati ca pe computer sa se instaleze driverii( daca nu sunt deja instalati).
Lansati comanda runme.bat din arhiva descarcata anterior si alegeti modul normal (1).

Ar trebui sa aveti deschisa o fereastra ca cea de sus.

Asteptati pana cand dispozitivul se rooteaza,  respectand eventualele indicii ce va apar pe ambele ecrane (telefon si calculator) apoi dati RESTORE pe telefon cand apare mesajul altfel riscati sa pierdeti aplicatiile!

Dupa ce telefonul se restarteaza automat, verificati daca aveti instalata in meniul telefonului aplicatia Superuser pentru a va asigura ca acesta este rootat.

38 COMENTARII

 1. Salut 🙂
  Am aceeasi problema “Please connect your device with USB-Debugging endable now”,ce pot face?
  Am setat asta fara ca telefonu sa fie conectat la usb …si acelasi rezultat

 2. Am o problema, am facut root, am dezinstalat BitDefenderul si cele 2 jocuri care au venit odata cu telefonul, dar dupa ce iam dat force reset la telefon, aplicatiea Allview Luncher nu mai functioneaza! 🙁

 3. Salut, daca am facut root si ii fac update de la siteul ALLVIEW ce se intampla? pierd root? sau nu se poate face update fiindca e root’at?

 4. am facut root la un p5 alldro si numai pot intra in recovery si cand am incercat sa il instalez nu am reusit si am observat ca am mt6577 si nu gasesc poatecineva sa ma ajute cu un tutorial si un recovery ca sa pot instala un alt soft pe alldro p5

 5. am aceeasi problema ca sii Ionut Cristian si Wassyy:

  ” Please connect your device USB-Debugging enabled now”

  Am respectat si eu toti pasii, ti-am urmat intocmai sugestiile, dar nimic. Ne poti ajuta?

 6. La pasul 6 cum adica sa asteptam sa se instaleze driverii , nu vorbesri de driverii care ni punem dupa ce instalam sistemu de operare sau ce ca nu inteleg te rog zi-mi

 7. Am Urmat Pasi Exact ,Am dat pe 1 adica normal si acum in calculator licareste o liniuta ca si cum ar gindi dar in tel nu se intimpla nimic este ok asa ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here