Black Friday 2017 a sosit si la gearbest.com, vedem ofertele! Este o campanie inceputa fix astazi, intr-o zi de luni si nu vinerea, asa cum ne asteptam.

Daca ofertele sunt ok, le putem trece cu vederea si acest mic amanunt. Ramane insa ca voi sa stabiliti daca preturile afisate de acest retailer sunt cu adevarat reduse.

black friday 2017 a sosit si la gearbest.com, vedem ofertele!

Ca de fiecare data, promotia este impartita pe categorii, totul se termina in data de 04.12.2017, atunci avem parte si de Cyber Monday. Termenul de “Cyber ​​Monday” a fost creat de companiile de marketing pentru a convinge oamenii sa faca cumparaturi online si este o “sarbatoare a preturilor” destul de populara pe afara.

Revenind la Black Friday 2017 din China, pagina principala este chiar aici. De data aceasta, nu am sa va fac recomandari, sunt acolo o gramada de produse si de categorii. Ma voi opri chiar la acestea.

Daca va plac jocurile de tip “pacanele”, atunci trebuie sa intrati AICI. Exista un mecanism (Lucky Draw) cu ajutorul caruia puteti castiga diverse premii.

black friday 2017 a sosit si la gearbest.com, vedem ofertele!

Urmeaza tot un joc, este vorba despre “Price Slayers“, asta ar insemna “criminalul de preturi”. Puteti incerca si aceasta activitate numai dupa ce va logati in contul vostru. La finalul acestei pagini, exista o serie de oferte de preturi.

CITESTE SI:  iHunt - TOP 10 oferte din categoria telefoane mobile

black friday 2017 a sosit si la gearbest.com, vedem ofertele!

“Mega Vouchers” este urmatoarea campanie, acolo puteti descoperi o serie de cupoane de reducere de pana la 50%. Si in acesta pagina sunt afisate diverse produse cu preturi aparent reduse.

black friday 2017 a sosit si la gearbest.com, vedem ofertele!

Gift Guide este urmatoarea pe lista, practic un ghid de cadouri pentru Craciun. Asa cum veti vedea, toata pagina este imbracata in “haine de iarna”. Desigur, putem cumpara si produse in cazul in care am gasit ceva ok.

black friday 2017 a sosit si la gearbest.com, vedem ofertele!Mai sunt si alte categorii, insa pe noi ne intereseaza in special electronicele si telefoanele mobile. Pagina dedicata acestor dispozitive poate fi accesata direct AICI. Pe langa telefoanele mobile de tot felul, exista si ceasuri inteligente, accesorii sau baterii externe.

black friday 2017 a sosit si la gearbest.com, vedem ofertele!

Nu putea lipsi nici pagina dedicata diverselor gadgeturi, placi video, casti, carduri de memorie, tastaturi, tablete, TV-BOX, routere, bratari inteligente, etc. Toate acestea sunt in aceasta pagina.

2 COMMENTS

  1. Multumesc pentru sfaturile date. Iti apreciez munca depusa pe YouTube, dar si pe acest site. Succes in continuare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree