nofollow

Black Friday 2017 la Telekom, Samsung S8 la numai 1 leu! Cam asa suna o oferta aparent buna pentru acest telefon, oferta este insotita si de cateva conditii, asa cum era normal.

Nu numai Samsung Galaxy S8 este la oferta, insa acest model pare a fi cap de afis. Pana la urma, nu imi pot da seama daca este o oferta buna, sau din contra.

black friday 2017 la telekom, samsung s8 la numai 1 leu!

 

Sa nu credeti totusi ca platiti 1 leu si plecati cu telefonul acasa, probabil asa ar suna oferta ideala de Black Friday 2017!

Daca ne uitam cu atentie, observam ca reducerea este de numai 199.99 lei. Atat costa telefonul la abonament inainte de aceasta oferta.

Puteti primi acest Samsung Galaxy S8 la numai 1 leu, numai daca va abonati la Telekom pe o perioada de 2 ani. Suna ideal, ne mai temperam putin cand aflam ca pretul abonamentului este de 89 EUR pe luna, timp de 2 ani!

CITESTE SI:  Oficial: Samsung anunta un modem 5G, Galaxy S10 nu il va folosi

Probabil oferta este mai ok daca se alege portarea, nu apar aceste detalii pe site.

black friday 2017 la telekom, samsung s8 la numai 1 leu!

E ca si cum am achizitiona telefonul in rate fara avans, mai adaugam si pretul abonamentului pe 2 ani. La finalul celor 2 ani, constatam ca am platit in total 2136 euro. Asta inseamna in jur de 10.000 lei!

Este adevarat ca abonamentul este tentant si vine cu 4G nelimitat plus minute nelimitate in toate retelele, insa, nu este un abonament pentru toti. Oricum, in cadrul Black Friday 2017 Telekom, sunt mai multe modele de telefoane cu preturi mult mai mici.

1 COMENTARIU

  1. 10.000 ron un telefon este exagerat ,oare face si cartofi prajiti in bani astia ,mai bine dam 5,6 milioane pe un telefon din China n o fi el s8 dar il acoperim cu o husa pe spate si chiar pare un s8 facem un abonament la digi de 5 usd nelimitat mai peste tot,si mai ramanem si cu 9000 ron in buzunar dupa 2 ani. Sincer nici dac-as fi tata prostilor n as da 10.000 mi de ron pe un telefon ,imaginati-va 20 de telefoane s8 fac cat un apartament cu 2 camere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree