Black Friday la Allview vine cu produse gratuite!

4

Black Friday la Allview vine cu produse gratuite! – Am primit si comunicatul de presa legat de Black Friday 2015 direct de la Allview, comunicat prin care companie ne informeaza ca incepand de maine va oferi reduceri de 100% pentru accesorii. Compania pune la dispozitia utilizatorilor peste 200.000 de produse la preturi speciale, prin intermediul partenerilor sai, adica prin intermediul magazinelor, dar si ei au lansat un site special dedicat acestei campanii. allviewbf.ro va fi disponibil incepand de maine.

Este o initiativa frumoasa, insa ma asteptam la ceva mai mult, la niste preturi, ceva ponturi in plus. cei de la Evolio si Utok deja ne-au dat mai multe detalii…

10 telefoane Allview pe care le recomand de Black Friday 2015.

Toate produsele Allview la reducere vor fi AICI.

Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania demareaza incepand de maine Black Friday si ofera reduceri de 100% pentru accesorii. Compania pune la dispozitia utilizatorilor peste 200.000 de produse la preturi speciale, prin intermediul partenerilor sai, in aceasta perioada de shopping intens. Totodata, clientii Allview sunt invitati pe www.allviewbf.ro, platforma dedicata Black Friday, unde, alaturi de reducerile de care pot beneficia, acestia isi pot comanda unul din cele 100.000 accesorii cadou.
„In premiera, pentru campania Black Friday de anul acesta, comenzile accesoriilor gratuite nu vor fi conditionate de achizitia unui produs Allview, astfel oricine poate beneficia de oferta noastra. Pentru a ne asigura ca utilizatorii nostri au acces la cele mai recente tehnologii si produse Allview, am livrat deja catre partenerii nostri peste 200.000 de unitati, dintre care 150.000 de smartphone-uri.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.
Oferta Black Friday Allview este valabila in perioada 20-29 noiembrie 2015. Clientii care doresc sa profite de aceasta campanie promotionala sunt invitati sa acceseze website-ul dedicat www.allviewbf.ro si sa comande accesoriul dorit pentru care vor achita doar taxele de transport.

Black_Friday_Allview Black Friday la Allview vine cu produse gratuite!
Produsele care vor beneficia de reduceri substantiale de pret sunt smartphone-urile X2 Soul Style, V2 Viper X + si tableta Viva i10HD. Toate aceste modele au fost lansate recent si sunt disponibile in magazinul online Allview, pe baza de precomanda.
Smartphone-ul V2 Viper X + este cel mai recent telefon din portofoliul Allview. Modelul ofera conectivitate 4G Dual Mode si spre deosebire de celelalte modele din gama Viper beneficiaza de memorie RAM de 3GB care asigura rularea fluenta a celor mai pretentioase aplicatii si jocuri. Dispozitivul reprezinta combinatia ideala intre un design elegant si o functionalitate completa.

CITESTE SI:  Pret Samsung GALAXY J6, telefonul va ajunge si in Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord