Acasă Stiri Android Si Noutati Bluboo, Doogee, Cubot, Elephone, telefoane chinezesti in Romania prin eMag!

Bluboo, Doogee, Cubot, Elephone, telefoane chinezesti in Romania prin eMag!

3

Bluboo, Doogee, Cubot, Elephone, Coolpad, Leagoo, Letv, Oppo, sunt numai cateva dintre producatorii din China care si-au facut aparitia in Romania prin eMag sau mai bine zis in eMag Marketplace, acolo unde diversi importatori au la vanzare aceste produse, ele din cate vad nu sunt importate direct de catre eMag.

Nici nu conteaza acest aspect, cel mai important lucru pana la urma este acela ca avem garantie, cel putin teoretic aceste telefoane chinezesti au parte de garantie si in Romania, eventual suport, piese de schimb sau accesorii. Desigur ca preturile sunt mai mari fata de cele practicate in China, de multe ori chiar duble sau mai mult, insa asa cum spuneam, avem si avantaje. Nu uitati ca este posibil sa platiti si taxe vamale, insa nu neaparat!

20151202_135735 Bluboo, Doogee, Cubot, Elephone, telefoane chinezesti in Romania prin eMag!

Desigur ca in continuare puteti achizitiona direct din China aceste telefoane, insa nu toti se pricep, nu toti vor sa riste sau nu toti pot plati prin card sau PayPal, un mare avantaj ar mai fi acela ca NU se poate plati ramburs atunci cand cumperi un telefon din China. Daca se introduce si aceasta metoda, cred ca lucrurile ar sta complet diferit, insa nu cred ca este posibil asa ceva, cel putin nu acum

Am sa va arat in cele ce urmeaza cateva oferte de telefoane chinezesti prezente in Romania, preturile lor in oferta eMag dar si oferta cu preturile in China.

DSC_0090-765x463 Bluboo, Doogee, Cubot, Elephone, telefoane chinezesti in Romania prin eMag!

Bluboo XTouch, pret eMag 1650 lei, pret China, sub 800 de lei. Am facut un review pentru Bluboo Xtouch AICI.

Elephone P8000, pret eMag 990 lei, pret China, de la 670 lei.

Blackview BV2000 4G, pret eMag 399 lei, pret in China 270 lei.

Doogee Valencia 2, pret eMag 699 lei, pret in China de la 460 lei.

CUBOT NoteS, pret eMag 499 lei, pret in China 380 lei. Review AICI.

CUBOT X12, pret eMag 549 lei, pret in China in jur de 390 lei.

Doogee T6, pret eMag 899 lei, pret in China de la 490 lei.

Dupa cum vedeti, unele modele au preturi chiar acceptabile in Romania fata de China, unele sunt mult mai scumpe. Aceasta este o parte din oferta, am selectat mai multe modele AICI, retineti ca preturile sunt valabile la data redactarii acestui articol, 15.03.2016.

3 COMENTARII

  1. Salut. Vad ca aceste telefoane sunt comercializate de fapt de Ihunt. De ce nu dai trimitere direct la site-ul lor?? De ce tii neaparat sa faci reclama la emag.ro???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here