Connect with us

Stiri despre telefoane

Nothing Phone va suporta incarcare numai la 33W

Published

on

Nothing Phone va suporta incarcare numai la 33W, o veste pe care o aflam astazi si credem ca se putea mai mult, chiar daca va fi un terminal mid-range. Interesant este ca aceste informatii inca apar inaintea lansarii, una programata in data de 12 iulie 2022.

Stirea apare prima data pe Twitter, acolo ni se spune despre certificarea TUV si despre faptul ca incarcatorul va fi ceva mai puternic, 45W fast charging. In afara de aceasta mica stire, nimic nou. Dar ieri aflam despre rata de refresh a ecranului (120W) si despre senzorul de amprente ce va fi integrat in display.

nothing incarcare

Certificarea TUV se asigura ca un produs sau serviciu a fost testat pentru siguranța și a respecta cerințele reglementarilor naționale, regionale și internaționale.

Advertisement

Nothing Phone este disponibil pentru precomenzi in platforma Flipkart India. Telefonul este interesant si prin aspectul sau, unul inedit si ce implica prezenta a 900 de mici LED-uri in partea din spate, acestea cu siguranta il fac interesant, interfata aceasta se numeste Glyph.

Am aflat deja ca Snapdragon 778+ se va ascunde in interior si ca va exista o varianta cu 8GB memorie RAM, ecranul plat de tip OLED are o diagonala de 6,55 inch si camera de selfie amplasata in coltul din stanga, 50MP senzor principal si 16MP de tip ultra-wide.

Proiectul este inspirat de catre Massimo Vignelli, cel care a proiectat harta metroului din New York. Rama fabricata din 100% din aluminiu reciclat, 50% din componentele din plastic ale telefonului fiind fabricate din materiale bio sau reciclate, aflam ca este unul dintre putinele terminale care se lauda cu aceste atuuri.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des