Acasă Stiri Android Si Noutati BLUBOO S2 cu camera rotativa, dezvaluit la MWC 2018

BLUBOO S2 cu camera rotativa, dezvaluit la MWC 2018

5

BLUBOO S2 cu camera rotativa, dezvaluit la MWC 2018 si este un telefon destul de interesant. Aparent, pare a fi un model Bluboo lansat anul trecut, model care a fost imbunatatit si care a primit o camera noua, insa una rotativa.

Camera Sony de 21 MP a lui BLUBOO S2 are capacitatea de a iesi din carcasa si de a se roti, astfel tine loc si de camera principala, dar si de camera secundara. In modul selfie, trece automat atunci cand este indreptata spre utilizator.

BLUBOO S2 adopta un ecran de 6 inch SHARP cu rezoluție 1080 x 2160P, acuumulatorul are o capacitate de 4300mAh. Sistemul de operare va fi Android 8.1, procesorul MediaTek Helio P23, 4 sau 6GB RAM la bord. Alte detalii tehnice nu au fost dezvaluite in mod oficial.

Nici macar pretul nu-l stim, probabil ca modelul va costa peste 200 USD.

Vivo APEX:

Nu este insa singurul telefon de acest gen anuntat la MWC. Vivo APEX este un concept, terminal cu un raport intre suprafata frontala si display de peste 95%. La fel ca si Bluboo S2, acesta dispune de o camera retractabila, aceasta este ascunsa in corpul telefonului.

Bluboo S2 VIDEO:

5 COMENTARII

  1. Cei de la Alview parca pe la inceputurile lor au lansat ceva telefon cu camera rotativa dar pe parcurs cam toate sau defectat la mecanismul camerei. Avand in vedere la cat de multe selfiuri se fac in ziua de azi trebuie sa aive un mecanism destul de durabil pt ca sigur acolo va fi calcaiu lui Achile la acest telefon 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here