Acasă Stiri Android Si Noutati Este oficial, Motorola Razr 2018 va fi disponibil in curand

Este oficial, Motorola Razr 2018 va fi disponibil in curand

6
nofollow

Este oficial, Motorola Razr 2018 va fi disponibil in curand si nu este decat o noua versiune a popularului terminal lansat inca din anul 2003. In decursul timpului, Razr a fost vandut in mai multe versiuni, amintim modele precum Razr V3, Razr 2V8 sau Razr2 V9.

Toate au fost telefoane cu clapeta care s-au bucurat de un mare succes. Si nici nu avea cum sa fie altfel, in perioada respectiva nu aveam multe alternative, tehnologia nu era foarte dezvoltata si nici nu erau prezente foarte multe companii.

motorola razr 2018

In acest an, Motorola Razr va reveni si va purta mai mult ca sigur aceeasi denumire. Cu siguranta ca va atrage atentia, sa nu uitam ca modelele lansate de HDM Global, Nokia 3310 (2017) sau Nokia “banana” 8810 (2018)  au fost primite bine de public si vazute drept telefoane “simpatice”.

Motorola Razr 2018 – concept:

motorola razr 2018

Intr-un interviu pentru publicatia TechRadar, CEO-ul Lenovo Yang Yuanqing a sugerat ca modelul clasic Motorola Razr ar putea sa-si faca simtita prezenta în viitorul apropiat. Lenovo a cumparat Motorola de la Google pentru aproximativ 3 miliarde de dolari în anul 2014.

motorola razr 2018

“Cu noua tehnologie disponibila la momentul actual, în special ecrane pliabile, cred ca veți vedea tot mai multe inovații în designul smartphone-ului nostru”, a mai declarat Yuanqing TechRadar atunci cand a fost întrebat despre revenirea lui Motorola Razr 2018.

Pentru moment, nu exista mai multe detalii sau fotografii oficiale.

6 COMENTARII

  1. Cred ca telefoanele astea sunt facute din nou pentru un timp de cumparatori , poate ca mai sunt oamen care folosesc aceste telefoane mai vechi si pentru asta acum au incercat sa faca acelasi telefon dar mai aproape de prezent

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here