Connect with us

Stiri despre telefoane

Bluboo S9 anuntat, o prima clona de Samsung Galaxy S9

Published

on

Bluboo S9 anuntat, o prima clona de Samsung Galaxy S9

Bluboo S9 anuntat, o prima clona de Samsung Galaxy S9 sau cel putin asa pare. Oricum, producatorii din China nu prea tin cont de nimic. Au ajuns sa fure cam tot ce se poate. Sunt primii la capitolul design, la copiat interfata de utilizator si denimirile telefoanelor de top.

Probabil pe asta se va baza si noul Bluboo S9, el este anuntat oficial de catre companie si va veni la inceput de 2018. Sa nu uitam ca Bluboo S8 a fost prima clona de Samsung lansata.

Este clara intentia lor de a atrage atentia, ma refer in primul rand la denumirea telefonului.

Advertisement
bluboo s9

bluboo s9

Imaginea de mai sus este oferita chiar de catre Bluboo. Observam ca modelul lor a fost pus langa Samsung Galaxy S9. Bluboo S9 nu va fi foarte diferit fata de versiunea precedenta. Posibil sa semene destul de mult si cu noul Samsung, ramane de vazut.

Bluboo S9 anuntat, o prima clona de Samsung Galaxy S9

Cu siguranta ca va fi mai bun fata de versiunea precedenta, am aflat si cateva date tehnice. Bluboo S9 va fi dotat cu display OLED, 18:9, 91% va fi raportul intre suprafata frontala si ecran.

Se pare ca va folosi procesorul MediaTEK HELIO X30 (10nm) si va fi dotat cu 6GB RAM. Nu este exclus sa vedem si varianta Bluboo S9 Plus cu 8 GB RAM. Se zvoneste si prezenta tehnologiei “Face ID”. La capitolul camere foto, telefonul ar urma sa aiba 2 senzori principali de 16MP, fabricati de SONY. Sistemul de operare va fi Android 8 OREO si cu siguranta, detalii suplimentare vor veni in curand.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des