Connect with us

Stiri despre telefoane

Nu mai merge Vanced? A aparut ReVanced si e chiar mai bun

Published

on

Despre Revanced – Dupa inchiderea popularei aplicatii YouTube Vanced, utilizatorii de telefoane sau tablete Android au tot cautat o experienta fara reclame, dar fara a avea nevoie de un cont premium. Desi au aparut diverse browsere terte care incerca sa ofere o solutie, niciuna este chiar ok si in plus, insereaza reclame.

Salvarea a venit din partea YouTube ReVanced, o alternativa care se bazeaza pe o comunitate open-source. Desigur, cea mai buna modalitate ramane tot aplicatia originala, dar aceasta este identica, practic instaland noua solutie, se va deschide tot YouTube, dar va fi unul customizat. Desigur, aveti nevoie in continuare de MicroG.

ReVanced a luat nastere imediat ce Vanced a anuntat sfarsitul proiectului. Astazi, aplicatia se afla in plina dezvoltare, avand incluse majoritatea caracteristicilor consacrate de fostul Vanced, si este gata sa fie instalata pe dispozitivele Android pentru o experienta lipsita de reclame, dar si alte optiuni extra.

Advertisement

Nu mai merge Vanced? A aparut ReVanced si e chiar mai bun

ReVanced adopta o abordare diferita fata de cea a Vanced in ceea ce priveste modificarea APK-ului. Pana acum cateva zile, instalarea era mai dificila si mai greoaie, mai ales pentru cei ce nu se pricep. Si asta deoarece aplicatia se bazeaza pe patch-uri aplicate direct pe telefon. Teoretic, dezvoltatorii nu mai sunt responsabili de gazduirea APK-ului modificat, iar utilizatorii pot beneficia de o experienta fara reclame (sau ascultare in fundal), similara cu cea oferita anterior.

Vestea buna este ca a aparut direct aplicatia gata modificata si o instalati rapid pe telefon sau pe tableta cu Android, nu mai trebuie sa urmariti tutoriale sa selectati o anumita versiune sau sa va chinuiti cu alegerea de patch-uri corecte sau cu instalarea lor. Totul se face acum intr-un minut.

Daca vreti sa va logati cu un cont personal de Google pentru a va administra canalul sau pentru a vedea un playlist, recomandari personale, etc., instalati de acolo si MicroG este o alternativa open-source la serviciile Google Play (GMS), care permite utilizatorilor sa foloseasca aplicatii care necesita GMS fara a fi nevoiti sa se bazeze pe serviciile Google proprietare.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des