Connect with us

Stiri despre telefoane

BOE depășește Samsung, devenind liderul în domeniul ecranelor pliabile

Published

on

BOE a surclasat Samsung, devenind liderul în domeniul ecranelor pliabile, potrivit unui raport recent de la Display Supply Chain Consultants (DSCC).

Schimbarea în clasamentul furnizorilor de panouri pliabile a avut loc în ultimul trimestru al anului 2023, marcând un moment istoric în industrie.

Samsung, un pionier în tehnologia panourilor pliabile lansată în 2019, a fost detronat în urma unei scăderi semnificative în volumul de expedieri. Analiza DSCC indică o creștere impresionantă pentru BOE, care și-a majorat cota de piață la 42%, în timp ce Samsung a înregistrat o scădere abruptă, de la 76% la 36%, în aceeași perioadă.

Advertisement

Creștere de 122% în achizițiile de panouri pliabile de către Huawei

Mai mult, Samsung a suferit o reducere de 70% în livrările de ecrane față de trimestrul precedent.

Creșterea BOE a fost atribuită în parte succesului înregistrat de vânzările telefoanelor pliabile Huawei, pentru care BOE furnizează panouri.

DSCC a observat o creștere de 122% în achizițiile de panouri pliabile de către Huawei în trimestrul patru al anului 2023, semn al interesului companiei pentru diversificarea și extinderea ofertei de dispozitive pliabile.

Advertisement
BOE depășește Samsung

BOE depășește Samsung

Samsung a întâmpinat dificultăți cu vânzările modelelor Galaxy Z Flip și Fold 5, lansate anterior, ceea ce a afectat negativ performanța companiei pe piața panourilor.

Cu toate acestea, perspectivele pentru viitor ar putea favoriza o revenire a Samsung. Prognozele DSCC anticipează o potențială recâștigare a poziției de lider pentru Samsung în primul trimestru al anului 2024, bazându-se pe speculațiile legate de dezvoltarea unui telefon pliabil mai accesibil.

În timp ce BOE se bucură în prezent de avantajul de a fi lider, potențialele mișcări ale Samsung ar putea redefini peisajul concurențial, oferind consumatorilor mai multe opțiuni și posibil, determinând scăderea prețurilor și accelerarea adopției tehnologiei pliabile.

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des