Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung își extinde oferta cu Galaxy F14, probabil rebranduit

Published

on

Samsung își extinde oferta din seria F cu un nou model: Galaxy F14, care, conform ultimelor informații, pare să fie o versiune adaptată a unui dispozitiv existent din gama A.

Conform surselor de la 91mobiles, Galaxy F14 este de așteptat să debuteze pe piață ca o variantă recustomizată a lui Galaxy A05s, lansat în septembrie 2023 și despre care am scris aici.

Detalii despre Galaxy F14 au fost surprinse în listarea Google Play Console, oferind o imagine preliminară și câteva specificații esențiale. Acest raport confirmă că dispozitivul va fi echipat cu procesorul Qualcomm SM6225, cunoscut mai bine sub numele de Snapdragon 680, indicând că va fi un model compatibil 4G.

Advertisement
Samsung își extinde oferta cu Galaxy F14

Samsung își extinde oferta cu Galaxy F14

Lista menționează că Galaxy F14 va avea un ecran Full HD+ cu rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și va rula Android 13.

Comparând numerele de model, Galaxy A05s poartă identificarea SM-A057F, în timp ce viitorul Galaxy F14 este înregistrat sub SM-E145F. Interesant este că există indicii despre o versiune din seria M, identificată prin numărul de model SM-M145F, care se preconizează a fi lansată ca Galaxy M14.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des