baterie

Animatie de boot, Android 7 Nougat pentru orice telefon, bootanimation.zip

Animatie de boot, Android 7 Nougat pentru orice telefon, bootanimation.zip

Animatie de boot, Android 7 Nougat pentru orice telefon, aveti nevoie de root si de conostinte minime pentru a o schimba. Poate fi instalata cu ajutorul unui manager de fisiere sau cu ajutorul unor aplicatii speciale din Google Play, animatii care simplifica mult acest proces.

Despre aceste aplicatii am scris un alt articol, mai jos vedeti cum sa schimbati manual aceasta animatie.

Rezultatul va fi acesta:

Instaleaza pe telefon a aplicatie de genul root explorer, aplicatie prin care poti avea acces la fisierele sistemului de operare.

Cauta ramura – system/media.

Aici vei gasi un fisier ce se numeste bootanimation.zip, fisier ce contine deja actuala imagine de boot. Trebuie sa-i faci un backup, asta in cazul in care ceva nu merge ok si nu vrei sa ramai fara imaginea de boot atunci cand porneste telefonul. O poti copia si redenumi diferit, insa trebuie sa stii ce nume i-ai dat in caz ca vei avea nevoie de ea.

bootanimation.zip1 este fisierul initial, cel pe care trebuie sa-l pastram si sa-l repunem daca dorim!

 

Acum, pur si simplu copiezi fisierul pe care il descarci de aici in system/media. Nu trebuie sa-l dezarhivezi!

Cu ajutorul managerului de fisiere,intra in prorpietatile bootanimation.zip si schimba permisiunile, va trebui initial sa acorzi accesul root.

 

Asta a fost tot, acum trebuie sa repornesti telefonul si noua imagine de boot va aparea exact asa cum vedeti in clipul de mai sus. Puteti sa o modificati asa cum doriti, trebuie pentru asta sa dezarhivezi folderul bootanimation.zip, sa modifici pozele din interior, insa va trebui sa pastrezi dimensiunea si formatul png. Apoi, va trebui sa refaci arhiva, fara sa-i schimbi denumirea.