Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Melodii populare TikTok in 2020 toate intr-o aplicatie

Published

on

Melodii populare TikTok –  o retea de socializare care a prins destul de bine si in Romania, am scris despre aceasta aplicatie inca din momentul in care a intrat in Gogole Play. O retea de socializare care chiar a disparut din magazinul de aplicatii pentru o perioada, apoi a reaparut.

Acum, are o alta problema. Populatia din India nu mai poate accesa TikTOK, autoritatile invocand motive de securitate naționala și alte ingrijorari referitoare la respectarea vieții private. Si din india provine si cel mai mare numar de descarcari, peste 600 de milioane!

In general, aplicatia este folosita mai mult de cei tineri si exclusiv pentru distractie. O retea de socializare mai altfel, nu poate fi comparata cu Facebook. Insa, este folosita de miliarde de oameni la nivel global si anumite melodii folosite sunt la mare cautare.

Advertisement

Melodii populare TikTok in 2020 toate intr-o aplicatie pentru telefon

Exista in Google Play si cateva aplicatii care iti ofera acces la cele mai populare melodii folosite in clipurile video postate pe respectiva retea, am ales sa va prezint pe scurt o astfel de aplicatie, Best Tik Tok Music Ringtones.

Aceasta aplicatie iti ofera o serie de cantece si toate pot fi setate rapid ca ton de apel sau chiar ca ton pentru alarma. Sunt bucati (de cateva secunde) din anumite cantece, lista oferita fiind destul de generoasa.

Aplicatia este usor de folosit si nici nu are un meniu complicat. Practic, se deschid respectivele melodii, apasam pe ele si apoi avem posibilitatea de a le seta ca ton de apel sau pentru alarme. Nu am gasit vreo posibilitate de a descarca direct piesele respective, poate exista si functia aceasta.

Advertisement

Interfata arata fix ca in capturile de mai sus, exista reclame in interior si pentru a o descarca in mod gratuit, apasati acest linkTikTok este o aplicație și o rețea de socializare deținuta de ByteDance (China)

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des