baterie

Equalizer FX PRO, egalizator destul de bun pentru Android

Equalizer FX PRO, egalizator destul de bun pentru Android

Equalizer FX PRO, egalizator destul de bun pentru Android – Este vorba de un alt egalizator audio bun pentru telefoanele  si tabletele cu Android, vorbim in acest caz de o aplicatie in format apk., aplicatie ce functioneaza perfect si care-si face treaba bine.

O va inlocui pe cea de baza Android, asta se va intampla chiar dupa ce o veti instala. In Android Marshmallow, veti fi indrumati catre aplicatia initiala si va trebui sa o dezactivati manual pentru ca noua aplicatie sa poate functiona normal. Nu am incercat si pe Lollipop, posibil sa fie identic sau mici diferente.

Ca orice egalizator, ofera multe setari, presetari si customizari de sunet, avem 3 zone principale: egalizator, efecte si profile. La egalizator intalnim multe benzi pe care le putem customiza dupa bunul plac, la efecte intalnim setari pentru bass sau pentru efecte audio si loudness, in timp ce in ultima categorie, la profile, putem seta un profil predefinit sau ne putem customiza noi unul.

Acestea sunt numai cateva dintre setari, aplicatia functioneaza perfect si poate fi instalata pe toate telefoanele, nu necesita root. Se descarca de AICI.