Connect with us

Bora Purple, noua versiune de culoare pentru Samsung Galaxy S22 si strict pentru acesta, adica nu pentru intreaga gama S22. De ce a procedat acest producator asa? Sau mai bine spus, de ce majoritatea companiilor mari lanseaza versiuni diferite la destula distanta dupa lansarea initiala?

Este simplu de explicat. Vor numai sa retrezeasca interesul si atentia catre un anumit model. Acesta este si motivul pentru care nu ofera o paleta generoasa de culori in momentul aparitiei. Si nu ar fi deloc complicat sa vopsesti o carcasa intr-o anumita culoare si sa oferi publicului 10 versiuni.

Bora Purple – Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22

Dar este mai interesant sa aduci in prim plan o noua varianta si asta sa se intample la cateva luni de la lansarea initiala. Si aceasta noua versiune nu va avea nimic schimbat in interior, nici macar pretul nu va fi diferit. 850 euro costa un Samsung Galaxy S22 Bora Purple, doritorii il vor putea comanda incepand cu data de 10 august 2022.

purple samsung

“Cu Samsung Galaxy S8 in nuanta Orchid Grey, Lilac Purple al lui Galaxy S9, Violet cu S22 și Lavender prin Z Flip 3, violetul a fost un semn distinctiv al stilului Galaxy. Pentru a extinde moștenirea violetului, care merge mana în mana cu filosofia lui Galaxy, prezentam cea mai noua nuanța a noastră: Bora Purple. „Bora” este cuvantul coreean pentru violet și am proiectat Bora Purple Galaxy S22 stralucitor și atragator pentru a evoca bucurie, a starni creativitatea și a îmbrațișa individualitatea.”

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *